Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 29.11.24, 22:55

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 HP Sporting 
Autor Zpráva

Příspěvek HP Sporting
Scháním komplet podvozek HP Sporting, ale nepíšu to do inzerátů jelikož bych se chtěl poptat za kolik se tak pohybuje z druhé ruky a na co si dát pozor při koupi??? Nabídne někdo?

9.5.06, 12:19
Pspvek Reklama

Příspěvek 
kupovat jetý tlumiče je nesmysl - proč je asi tak někdo prodává??? aha!! hádej!!

9.5.06, 23:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Roman píše:
kupovat jetý tlumiče je nesmysl - proč je asi tak někdo prodává??? aha!! hádej!!

hmmm.. něco na tom bude, ale stejně lepší rok jeté HPčka než nové sériovky! a zatím nemám 10kkč na nové, kdybych je měl už by tam byly :D

kámoš takové jeté sehnal a vezl jsem se na nich a zamiloval jsem se!!!

10.5.06, 11:14

Příspěvek 
HP jsou vážně suprový - vřele všem doporučuju!!!!!!! Sice si teď budu odporovat s mím předchozím příspěvkem, ale jestli chceš, můžu ti prodat přední HP- jsou na zakázku dělaný přímo v HP sporting v Maršovicích-jsem nedaleko odtamtud -jsou celý pozinkovaný, výškově stavitelná, jediný rozdíl je že jsou dělaný na sériovou pružinu, je tam tedy ta velká miska - jinak pístnice, a vše ostatní je stejné jako u těch žlutých - jen olej je hustčí, jsou totiž tvrdší, kvůli tomu že jsou dělaný na tu sériovou pružinu - tyhle jsou takový do zlatova nebo bronzova - to tím pozinkem- mám na nich najeto 5000 kiláků - je tam závit od zhora až dolů-můžeš to nastavit víc než o 10 cm - jsou v perfektním stavu-auto jezdí totiž jen od června do září a to minimálně- kdybys měl zájem, klidně ti je vyfotím, předvedu, je možnost se projet - dej mi vědět buďto sem, nebo na mpi.inn@seznam.cz, nebo na 605502299 - ručím za to že bys byl 100%ně spokojenej

10.5.06, 12:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek 
usetri a kup je nove. ojete se daji sehnat tak kolem 5-6000kc, to za to riziko nestoji. repase prijde u p. Huska na cca 1500kc tusim. ja mam ten hp-sporting set, jsem naprosto spokojeny, spolu s 14" kolama je to na facko velmi kvalitni podvozek.

10.5.06, 14:44
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]