Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 17:07

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Vibrace volantu 
Autor Zpráva

Příspěvek Vibrace volantu
Zdarec, mam takovej problém na takové části auta, která mi nic moc neřiká. Tedy auto mi vykazuje takové příznaky, jako vibrace volantu, někdy i celého vozu(ale jen mírně) a někdy to upe utichne. Další věc je, že mi v pneuservise sundali pneu. a vyřkli na mě takový verdikt, že gumy, co byly vepředu jsou šišatý(tedy asi nerovnoměrně sjetý) a pak mi to spojilo, že by to mohly být souvislosti. Jinak jde o mojí FEL. Co je to??? Kdo to ví, ať mi odpoví :D Dík moc

13.10.07, 19:10
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Homokinetickej kloub. Sedni do toho, plnej rejd na jednu stranu a zkus se svižnějc rozjet ale drž pořád plnej rejd, pokud zakřupe tak je to jasný, pokud ne tak přetoč volant na druhou stranu a zkus znova pokud taky nic tak to zkus na zpátečku na obě strany. Klidně třeba někde na parkovišti udělej jedno dvě kolečka na plnej rejd a uvidíš chce to mít stažený okýnko je to líp slyšet.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

14.10.07, 08:42

Příspěvek 
Kristensen píše:
Homokinetickej kloub. Sedni do toho, plnej rejd na jednu stranu a zkus se svižnějc rozjet ale drž pořád plnej rejd, pokud zakřupe tak je to jasný, pokud ne tak přetoč volant na druhou stranu a zkus znova pokud taky nic tak to zkus na zpátečku na obě strany. Klidně třeba někde na parkovišti udělej jedno dvě kolečka na plnej rejd a uvidíš chce to mít stažený okýnko je to líp slyšet.

Tak sem všecko několikrát vyzkoušel a nic jsem neslyšel. Nemůže to být třeba převodka řízení???

14.10.07, 15:12

Příspěvek 
To bude určitě nějakej kulák,nebo uložení ramen v gumách.......homouš by neměl mít vliv na sjíždění gum.

14.10.07, 18:53
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Kristensen: Takhle ale pozná přece jenom vnější kloub - mě se Forman třepe od vnitřního kloubu, můžu se takhle rozjíždět jak chcei a nic nekřupe. Naproti tomu druhý Forman má špatný vnější kloub, při prudčím rozjezdu s plným rejdem to bouchá a jakoby nadskakuje ale žádné vibrace tam nejsou :D

15.10.07, 17:27
Profil ICQ

Příspěvek 
pokud máš šišatý gumu tak to može byt aji tlumičama :wink:

18.10.07, 20:27

Příspěvek 
oskákaný gumy, jasnej příznak vadných tlumičů

19.10.07, 06:55
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Jsem na tom stejně. Nasadím zimáky a uvidím. Musím vyměnit aspoň přední tlumiče. Čím pomaleji jedu, tím víc se mi houpe volant. Doufám, že mi kvůli tomu neodejde i něco jiného.

29.10.07, 20:21
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]