Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 06:01

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Při akceleraci táhne do leva, při brzdění motorem táhne... 
Autor Zpráva

Příspěvek Při akceleraci táhne do leva, při brzdění motorem táhne...
Favorit 94. Při akceleraci táhne vůz mírně do leva a při brzdění motorem táhne mírně doprava. Nevíte v čem by mohl být problém?? Auto je půl roku po technické, při které sem musel vyměnit čepy na levé straně. Geometrie a následná kontrola na STK ok.
Možná to je tím, že mám špatné silenbloky na motoru, protože když se střídavě rozjíždím na 1 a na zpátečku, tak při záběru spojky motor škubne. Nezdá se mi ale, že by vadné silenbloky motoru měly vliv na nápravu.

Předem díky za rady Hanz

17.11.07, 16:09
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Když měníš kuláky tak nejlíp na obou stranách, když už děláš jen spodní tak oba spodní, když děláš oba na jedný straně tak je máš vyměnit i na druhý taky oba. Jinak tohle co píšeš dělaj silentbloky v ramenech a vhorším případě je shnilá podlaha.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

17.11.07, 16:33

Příspěvek 
Teď už taky vím, že se kuláky mají vyměnit na obou stranách zároveň. Tehdá mmě to nějak nedocvaklo :oops:
Podlaha je v pořádku, takže to vypadá na ty ramena. Mění se celá ramena, nebo se dají vyměnit jen silenbloky?

18.11.07, 15:59

Příspěvek 
Dají se vyměnit samostatně

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

18.11.07, 17:49

Příspěvek 
Tohle me delalo kdysi Twingo. Firemni mechanik menil loziska v prednich kolech a zapomel dotahnout levy kulovy cep. Normalne nedotahl matici a cep mohl chodit nahoru a dolu skoro 4mm! Nehlede k tomu ze byl i roztrhany silentblok na levem rameni :D coz mi taky zapomel rict. Auto pri brzdeni motorem tahlo doprava a pri pridani plynu letelo doleva :D bylo to velmi zabavne. Nakonec sem sam utahnul kulak - trosku se to zlepsilo. Ale po vymene silentbloku to konecne jezdilo super. Nak

19.11.07, 09:21
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]