Uchycení stabilizátoru-Fávo, Felda
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Uchycení stabilizátoru-Fávo, Felda
tak jak to teda je...když mám feldu rok 1996-1997 (přelom...) tak jak poznám jestli tam mám nápravnici na stabik nebo ne, no a když tam nebude, nešlo by to nějak provrtat, změřit a dát ho tam ??? asi by se musela vystužit ta nápravnice...jestli někdo víte, tak pls napište, obrázky by byli asi lepší....díky, vim že michal (SK) o tom něco ví, ale nepochopil sem jak to myslí s tim vystužením....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
10.11.07, 15:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
poslal jsem šemíkovi fotky jak to je, já umím zasílat fotky jen na email tak mu napiš sem se to časem naučím taky miloš
|
11.11.07, 19:36 |
|
|
Šemik
|
slovacek.milos píše: poslal jsem šemíkovi fotky jak to je, já umím zasílat fotky jen na email tak mu napiš sem se to časem naučím taky miloš
Miloši, ale mě nic nepřišlo
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
11.11.07, 19:56 |
|
|
Ondras83
|
díky miloši, já věděl že nezklameš :D:D:D...ten stabik už mám skoro doma, ale nevim jestli ho mám vzít, protože jestli tam nepude, tak bych vyhodil necelej litr jen tak z vokna....
|
13.11.07, 11:54 |
|
|
michalkatka
|
slovacek.milos píše: poslal jsem šemíkovi fotky jak to je, já umím zasílat fotky jen na email tak mu napiš sem se to časem naučím taky miloš
pre išpiráciu by si to neposlal aj mne? pjosím....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
13.11.07, 12:51 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: díky miloši, já věděl že nezklameš :D:D:D...ten stabik už mám skoro doma, ale nevim jestli ho mám vzít, protože jestli tam nepude, tak bych vyhodil necelej litr jen tak z vokna....
tak jestli tam máš v nápravnici díry a ramena s dírama tak ho tam dostat musíš, ale moc nervy ty táhla jak vedou do ramen je to jak máslo. ulomíš jak malinu miloš
|
13.11.07, 15:06 |
|
|
Ondras83
|
slovacek.milos píše: Ondras83 píše: díky miloši, já věděl že nezklameš :D:D:D...ten stabik už mám skoro doma, ale nevim jestli ho mám vzít, protože jestli tam nepude, tak bych vyhodil necelej litr jen tak z vokna.... tak jestli tam máš v nápravnici díry a ramena s dírama tak ho tam dostat musíš, ale moc nervy ty táhla jak vedou do ramen je to jak máslo. ulomíš jak malinu miloš
nj, ty ramena s vokama na stabik mám, ale před generálkou měla nalítáno 200 000 takže myslim že ty ramena už nejsou origo....ale právě ani nevim, kde ty díry na nápravnici sou....právě bych rád ty fotky no...nejlepší je hodit sem....dyštak na kulhy83@seznam.cz díky
těma táhlama k ramenům myslíš ten stabik ??? ty krávo, jak se to může zlomit, když to je ocelová tyč o průměru 20 mm tak jak se to může zlomit ????
|
13.11.07, 15:29 |
|
|
Šemik
|
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
13.11.07, 19:15 |
|
|
Ondras83
|
móóóóóóóóóóóóóóóc díky šemíkovi i milošovi díky chlapani
|
13.11.07, 22:29 |
|
|
Ondras83
|
hééj ty fotky sou přesně to co sem potřeboval díky miloši, ale další problém je ten, že když tam ten stabik budu chtít namontovat, tak bude muset ven nápravnice co....prostitutka a když nápravnice, tak i motor...hm....tak to asi neklapne...jedině, že by to šlo bez demontáže nápravnice
EDIT: jak tak přemejšlim, tak by i motor tam moh zůstat, ale ta nápravnice mě stejně sere...kdyby to šlo nějak bez toho, byl bych vám hodně vděčnej....
|
13.11.07, 22:32 |
|
|
DRYVER
|
Ondras83 píše: těma táhlama k ramenům myslíš ten stabik ??? ty krávo, jak se to může zlomit, když to je ocelová tyč o průměru 20 mm tak jak se to může zlomit ????
Miloš myslel ty kratke tycky cca 15 cm dlouhe. Na jeste strane je dira s gumou pro ten stabik a druha strana ma zavit a prisrubuje se to k ramenum. Taky se mi to jednou podarilo ukroutit, kdyz sem to povoloval a bylo zarezle... Navaril sem srouby a jezdi doted
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
13.11.07, 23:20 |
|
|
Ondras83
|
DRYVER píše: Ondras83 píše: těma táhlama k ramenům myslíš ten stabik ??? ty krávo, jak se to může zlomit, když to je ocelová tyč o průměru 20 mm tak jak se to může zlomit ???? Miloš myslel ty kratke tycky cca 15 cm dlouhe. Na jeste strane je dira s gumou pro ten stabik a druha strana ma zavit a prisrubuje se to k ramenum. Taky se mi to jednou podarilo ukroutit, kdyz sem to povoloval a bylo zarezle... Navaril sem srouby a jezdi doted
jj už chápu...ale jak to je s tou nápravnicej ??? bude muset ven ??
|
14.11.07, 13:56 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: DRYVER píše: Ondras83 píše: těma táhlama k ramenům myslíš ten stabik ??? ty krávo, jak se to může zlomit, když to je ocelová tyč o průměru 20 mm tak jak se to může zlomit ???? Miloš myslel ty kratke tycky cca 15 cm dlouhe. Na jeste strane je dira s gumou pro ten stabik a druha strana ma zavit a prisrubuje se to k ramenum. Taky se mi to jednou podarilo ukroutit, kdyz sem to povoloval a bylo zarezle... Navaril sem srouby a jezdi doted jj už chápu...ale jak to je s tou nápravnicej ??? bude muset ven ??
nápravnica von ísť nemusí, akurát musíš rozpojiť výfuk a tiahla riadenia, potom to tam dostaneš...
|
14.11.07, 14:33 |
|
|
Ondras83
|
michalkatka píše: Ondras83 píše: DRYVER píše: Ondras83 píše: těma táhlama k ramenům myslíš ten stabik ??? ty krávo, jak se to může zlomit, když to je ocelová tyč o průměru 20 mm tak jak se to může zlomit ???? Miloš myslel ty kratke tycky cca 15 cm dlouhe. Na jeste strane je dira s gumou pro ten stabik a druha strana ma zavit a prisrubuje se to k ramenum. Taky se mi to jednou podarilo ukroutit, kdyz sem to povoloval a bylo zarezle... Navaril sem srouby a jezdi doted jj už chápu...ale jak to je s tou nápravnicej ??? bude muset ven ?? nápravnica von ísť nemusí, akurát musíš rozpojiť výfuk a tiahla riadenia, potom to tam dostaneš...
oukej...díky...to řazení a vejfuk je v mejch podmínkách otázka asi 10min takže to je na klid...že bych si pořídil k vánocům stabik ?? :D:D:D asi jo, dneska sem s tim zase jel (vozil se s fotrem) a je to hrozný....zatáčky...nakláni se to jak pes
|
14.11.07, 16:11 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: oukej...díky...to řazení a vejfuk je v mejch podmínkách otázka asi 10min takže to je na klid...že bych si pořídil k vánocům stabik ?? :D:D:D asi jo, dneska sem s tim zase jel (vozil se s fotrem) a je to hrozný....zatáčky...nakláni se to jak pes
neprovokuj
|
14.11.07, 18:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|