|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Přední ložiska Favorit93-Výměna?
Autor |
Zpráva |
rakyroky
|
Přední ložiska Favorit93-Výměna?
Mám takový problém. Při jízdě mi z ničeho nic začne jakoby kmitat volant a pochvíli se to ustalí.Doprovází to tiché tupé zvukys měnící se frekvencí podle rychlosti jízdy.Je to téměř nezávislé na přidání plynu nebo brždění motorem.Levé prední ložisko má malou vůli o které vím a jedím s tím už dlouho,ale ty vibrece se objevili teprve nedavno.To ložisko trochu i hučí.Mohlo by to být tím ložiskem?Jak na výměnu?Nechce se mi to dávat do servisu,protože jinak si na autě udělam úplně vše.Lis bohužel nevlastním.Ještě dodám:Geometrie je v pořádku,kola jsou po vyvážení,dával jsem také úplně nové poloosy,ramena a kul.čepy.Nerad bych to ložisko měnil,protože auto potřebuji denne.
Díky za všechny tipy,návrhy a připomínky.
_________________ Favorit Silverline 40kW, r.v. 1993
Audi A6 2,5TDi Avant 103kW, r.v. 1996
|
5.5.06, 10:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
beniro
|
lozisko
Demontuj komplet hlavu kola spolu s nabojom a odnes to niekomu kto ma lis.
Ja som tiez mal volu v lozisku a tak som s tym chodil.
Po rozobrati som zistil, ze potrebujem novy naboj lebo cast naboja na ktoru sa nasuva lozisko
bol uplne zodraty a mal 2mm mensi priemer.
|
5.5.06, 11:22 |
|
|
Návštěvník
|
Ahoj, asi pred 1-2 mesicema jsem tu v sekci Napravy nekomu popisoval, jak se da lozisko vymenit i bez lisu. Mrkni na to, treba ti to pomuze. Cau Petr
|
9.5.06, 10:51 |
|
|
Roman
|
bez lisu to NEMEN - akorat to poseres - sezen nekoho kdo ma lis - a hlavne si kup originalni lozisko a ne italskou repliku, protoze takhle to za 2 roky budes menit zas
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
9.5.06, 11:17 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|