Autor |
Zpráva |
cyz
|
Zadní náprava pick-up
Nevíte jaký je rozdíl v zadní nápravě mezi Pick-upem a Formanem? Zjišťuju že se mi jaksi křiví zadní náprava do A tak by mě zajímalo jestli by tam pasovala ta z pick-upu který má větší nosnost, aby vydržela.
|
11.12.07, 15:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Re: Zadní náprava pick-up
cyz píše: Nevíte jaký je rozdíl v zadní nápravě mezi Pick-upem a Formanem? Zjišťuju že se mi jaksi křiví zadní náprava do A tak by mě zajímalo jestli by tam pasovala ta z pick-upu který má větší nosnost, aby vydržela.
je stejná, akorát je silnější....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
11.12.07, 15:56 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
cyz píše: Nevíte jaký je rozdíl v zadní nápravě mezi Pick-upem a Formanem? Zjišťuju že se mi jaksi křiví zadní náprava do A tak by mě zajímalo jestli by tam pasovala ta z pick-upu který má větší nosnost, aby vydržela.
asi stejná nebude má jiné prasátka i bubny i pakny jsou širší miloš
|
11.12.07, 17:06 |
|
|
michalkatka
|
slovacek.milos píše: cyz píše: Nevíte jaký je rozdíl v zadní nápravě mezi Pick-upem a Formanem? Zjišťuju že se mi jaksi křiví zadní náprava do A tak by mě zajímalo jestli by tam pasovala ta z pick-upu který má větší nosnost, aby vydržela. asi stejná nebude má jiné prasátka i bubny i pakny jsou širší miloš
čo viem nápravy sú rovnaké, akurát pickup má záťažový regulátor a iné struny, a po 93 aj stabilizátor...
tiež sa delia na staré a nové modely...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
11.12.07, 17:52 |
|
|
patrik-hp
|
Pick-up má celkově zesílená ramena proti krutu do A,má též vyngle vystužený dvěma trojůhelníkovými plechy místo sériového jednoho na každé straně....Má také jinak a robusněji uchycené tlumiče a pružiny...není to tedy soustředně jako na normálu tlumič s pružinou ale zvlášť pružina a zvlášť tlumič. Tak že si vyhraj
|
11.12.07, 18:11 |
|
|
Ondras83
|
patrik-hp píše: Pick-up má celkově zesílená ramena proti krutu do A,má též vyngle vystužený dvěma trojůhelníkovými plechy místo sériového jednoho na každé straně....Má také jinak a robusněji uchycené tlumiče a pružiny...není to tedy soustředně jako na normálu tlumič s pružinou ale zvlášť pružina a zvlášť tlumič. Tak že si vyhraj
nn...s tim pérem a tlumičem to je filda, favo má ještě normální, akorát je slinější, má stabik a jiný brzdy, ale to si přehodíš z tý starý....já bych se toho nebál, taky mám jednu na půdě...
|
11.12.07, 19:04 |
|
|
patrik-hp
|
Ondras83 píše: patrik-hp píše: Pick-up má celkově zesílená ramena proti krutu do A,má též vyngle vystužený dvěma trojůhelníkovými plechy místo sériového jednoho na každé straně....Má také jinak a robusněji uchycené tlumiče a pružiny...není to tedy soustředně jako na normálu tlumič s pružinou ale zvlášť pružina a zvlášť tlumič. Tak že si vyhraj nn...s tim pérem a tlumičem to je filda, favo má ještě normální, akorát je slinější, má stabik a jiný brzdy, ale to si přehodíš z tý starý....já bych se toho nebál, taky mám jednu na půdě...
Jj...pardon...nevim jakou má tu Pick-upici
|
11.12.07, 22:05 |
|
|
Ondras83
|
|
11.12.07, 22:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
patrik-hp píše: Ondras83 píše: patrik-hp píše: Pick-up má celkově zesílená ramena proti krutu do A,má též vyngle vystužený dvěma trojůhelníkovými plechy místo sériového jednoho na každé straně....Má také jinak a robusněji uchycené tlumiče a pružiny...není to tedy soustředně jako na normálu tlumič s pružinou ale zvlášť pružina a zvlášť tlumič. Tak že si vyhraj nn...s tim pérem a tlumičem to je filda, favo má ještě normální, akorát je slinější, má stabik a jiný brzdy, ale to si přehodíš z tý starý....já bych se toho nebál, taky mám jednu na půdě... Jj...pardon...nevim jakou má tu Pick-upici
patriku jsi to popletls s feldou, ta to má jak říkáš, fáčko taky přesně nevím, vím jen že jsou jiné bubny a asi i pakny a prasítka už jsem si jich zbavil koroze a nebylo to možné udržet v provozu miloš
|
13.12.07, 21:26 |
|
|
cyz
|
Takže namontovat jde, akorát musím přemontovat brzdy ze staré? Kolik tak může stát nová jestli se teda ještě vyrábí? Zatím tam teda nechám původní, ale časem to asi vyměním tak bych tam dal tu pevnější.
|
15.12.07, 13:42 |
|
|
michalkatka
|
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
15.12.07, 15:43 |
|
|
Kristensen
|
Klidně ji tam můžeš dát celou, na formanu jsou taky větší válečky jako na PICK UPu ale PICK UP má trošku jinak díry na šroubky co držej váleček ke štítu (cca o 2mm jinde)
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
15.12.07, 17:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|