|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Michal 125L
|
 Poloosy S125L
Tak vam na vas opet dotazecek  . Jiz jsem zde psal o mem problemu s poloosamy. A ted mam dalsi dotaz... Kdyz jsem si chtel na vrakovisty nejaky koupit tak jsem zjistil ze nic nevim  . Problem je ten ze nevim jake poloosy mam ve skodovce jestly suche nebo mokre. Je to skoda 125L r.v. 1989 a je to 5ti kvalt... Potreboval bych to vedet na 100% ktere z nich do my prevodovky patri. Predem dekuju za 100% odpoved. Vas sebevrah (jizda s vuli v poloose jako prase vypovida za vse  )
_________________ _________________________________________________________________________
Skoda 125L r.v. 1989 tmave cervena (vylestena pudvodnim majitelem az na zakl. barvu, takze se menuje POPELKA )
|
| 14.1.08, 18:24 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Siroky mokry a nezakladej deset temat o jedny veci 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 14.1.08, 18:50 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
je tam možnost obojího ale suchá poloosa na Š125 je spíš raritou ale ta možnost tam od výroby je. podívej se zezadu pod auto a buď budeš mít na každej poloose velkou manžetu jen v místě kde poloosa vstupuje do převodovky a ta poloosa bude tvořená jako z velkej trubky - to je mokrá poloosa, a nebo budeš mít poloosu jako slabou tyčku a na obou koncích (u kola i u převodovky) bude manžeta, takže dvě manžety na jedný poloose - to je suchá poloosa.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 14.1.08, 18:55 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Kristensen: Rikal ze mu smajda buben ... to bude kyvka 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 14.1.08, 19:06 |
|
 |
|
Michal 125L
|
Na Matthesovo prani to narvu do tohodle topicu
Mel bych prozbu jestli nekdo nevy o vstricnym vrakovysti v praze (tim vztricnym mam na mysli to ze mi ty poloosi eventualne vyndaj z auta kdyz je nebudou mit venku(ne z myho, ale z nejakyho vraku) ). Dneska jsem se totiz setkal s ochotou jako u politiku...
_________________ _________________________________________________________________________
Skoda 125L r.v. 1989 tmave cervena (vylestena pudvodnim majitelem az na zakl. barvu, takze se menuje POPELKA )
|
| 15.1.08, 18:47 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
 to sem zvedavej, jesli narazis na tvy zbozny prani  treba u nas to maj vylozene zakazany z aut pro zakaznika neco montovat..musis sam, oni ti jen pujci naradi ( jak kde )
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 16.1.08, 15:42 |
|
 |
|
ventYl
|
kachnis píše: :) to sem zvedavej, jesli narazis na tvy zbozny prani :) treba u nas to maj vylozene zakazany z aut pro zakaznika neco montovat..musis sam, oni ti jen pujci naradi ( jak kde )
to je furt lepsie, ako ked ti povedia vymontovane este nemame, pridte o tyzden, mozno budeme mat.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 16.1.08, 16:03 |
|
 |
|
Michal 125L
|
No to by me omejvali kdybych tam takle jezdil mesic  . Jinak nasel jsem dobrou dusi tady na foru ktera ma uplne cirou nahodou dve poloosycky. Takze Popelka bude opet scela v poradku, az na ten lak no 
|
| 21.1.08, 10:14 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |