|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
jarmil
|
 řízení
Zdravím jsem zde poprvé právě jsem koupil felicii pick up a jde mi na ní proti favoritu, který jsem měl před ní dost ztuha řízení poradí mi někdo kde je zrada dík jarmil
|
| 7.2.08, 20:15 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
 Re: řízení
Tak mám takový dojem že na všech Feliciích jde řízení víc ztuha než na Favoritech. Může to být ale zatuhlá převodka řízení, je potřeba to mazat, jak uvádí výrobce 13g mazacího tuku.
|
| 7.2.08, 22:41 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Je tam šroub, na štelování přítlaku hřebene na pastorek, ale je k tomu dost špatnej přístup a nepovedlo se mi k němu dostat tak, abych ho mohl pořádně dotáhnout kontramatkou. I řízení jsem měl povolený, abych se tam aspoň dostal a jako nic moc... ale dá se tím udělat hodně.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 7.2.08, 23:23 |
|
 |
|
Neex
|
Nepér píše: Je tam šroub, na štelování přítlaku hřebene na pastorek, ale je k tomu dost špatnej přístup a nepovedlo se mi k němu dostat tak, abych ho mohl pořádně dotáhnout kontramatkou. I řízení jsem měl povolený, abych se tam aspoň dostal a jako nic moc... ale dá se tím udělat hodně.
to je jen na starém typu převodky... na nové už šroub na štelování přítlaku není.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
| 7.2.08, 23:33 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
jarmil píše: Zdravím jsem zde poprvé právě jsem koupil felicii pick up a jde mi na ní proti favoritu, který jsem měl před ní dost ztuha řízení poradí mi někdo kde je zrada dík jarmil a co v tom je za motor? jestli je to fchrochtu  (nafta), tak je to tím, že je těžkej předek... Nepér píše: Je tam šroub, na štelování přítlaku hřebene na pastorek, ale je k tomu dost špatnej přístup a nepovedlo se mi k němu dostat tak, abych ho mohl pořádně dotáhnout kontramatkou. I řízení jsem měl povolený, abych se tam aspoň dostal a jako nic moc... ale dá se tím udělat hodně.
S tím přítlakem toho většinou moc nevykouzlíš...kdysi sem si to taky myslel, ale pokud to jde ztuha, v naprosté většině je to nedostatek maziva, prasklá manžeta, je v tom bordel, atd...takže tímhle si akorát zvětšíš vůle v řízení...pokud je to zase opačnej případ (vůle) tak je to taky naprd, protože když to přitáhneš, tak nejvíc je hřeben samože opotřebený uprostřed, tam ti to jde tak akorát, bez vůlí. ale na krajích je to opotřebený minimálně a při plným rejdu se ti hřeben přidře, no minimálně jde ztuha jako prase...oni věděli proč ten šroub tam přestali dělat, pokud nejde o přesnost výroby tak je tam celkem naprd...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 8.2.08, 02:41 |
|
 |
|
Bukaj
|
CROWACK píše: jarmil píše: Zdravím jsem zde poprvé právě jsem koupil felicii pick up a jde mi na ní proti favoritu, který jsem měl před ní dost ztuha řízení poradí mi někdo kde je zrada dík jarmil a co v tom je za motor? jestli je to fchrochtu  (nafta), tak je to tím, že je těžkej předek... Nepér píše: Je tam šroub, na štelování přítlaku hřebene na pastorek, ale je k tomu dost špatnej přístup a nepovedlo se mi k němu dostat tak, abych ho mohl pořádně dotáhnout kontramatkou. I řízení jsem měl povolený, abych se tam aspoň dostal a jako nic moc... ale dá se tím udělat hodně. S tím přítlakem toho většinou moc nevykouzlíš...kdysi sem si to taky myslel, ale pokud to jde ztuha, v naprosté většině je to nedostatek maziva, prasklá manžeta, je v tom bordel, atd...takže tímhle si akorát zvětšíš vůle v řízení...pokud je to zase opačnej případ (vůle) tak je to taky naprd, protože když to přitáhneš, tak nejvíc je hřeben samože opotřebený uprostřed, tam ti to jde tak akorát, bez vůlí. ale na krajích je to opotřebený minimálně a při plným rejdu se ti hřeben přidře, no minimálně jde ztuha jako prase...oni věděli proč ten šroub tam přestali dělat, pokud nejde o přesnost výroby tak je tam celkem naprd...
Tim přítlakovym šroubem se dalo kouzlit u maticového řízení...
Ale u hřebenu ten šroub ani nemusí být, pokud jsou řízení a čepy v cajku 
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde...  Škoda 742 Forever Team
|
| 8.2.08, 09:04 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
i málo nahustěné a ojeté gumy jdou víc ztuha, vylágrované axiální ložiska na tlumičích v podběhu, zarezlé čepy v rameni miloš
|
| 8.2.08, 09:47 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Bukaj píše: Tim přítlakovym šroubem se dalo kouzlit u maticového řízení...  Ale u hřebenu ten šroub ani nemusí být, pokud jsou řízení a čepy v cajku 
přesně tak...samože sem myslel hřeben...už kvůli stroji o kterým jde řeč...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 8.2.08, 09:59 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|