Prerobit alebo rozsirovaky
Prerobit alebo rozsirovaky
Autor |
Zpráva |
Jonny
Junior TW team
|
ventYl píše: sa naseres, ale musim:
a tebe to uz jazdi, ze vymyslas brontosauroviny?
si kup sadu meteorov, alebo apoll a neries blbosti. ale v prvom rade to zloz dokopy, nech nemas auto ovesane blbostami, ktore nebude pojazdne. Hmm ja viem ale co mam robit kym dostanem prevodovku ? len tak sediet a cakat ma nebavi tak vymyslam vylepsenia .... ty by si len tak sedel a cakal ? prevodovka je moja priorita (viz.vyssie) !!!!!
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
6.4.08, 16:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
kym dostanes prevodovku, mas zhanat prevodovku.
ovsem zohnat prevodovku nie je zas taky problem. predpokladam, ze pri zhanani na virte by si ju do 7 dni mal doma, to ale panicek nesmie chciet vsetko zadarminho.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
6.4.08, 19:25 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
ventYl píše: kym dostanes prevodovku, mas zhanat prevodovku.
ovsem zohnat prevodovku nie je zas taky problem. predpokladam, ze pri zhanani na virte by si ju do 7 dni mal doma, to ale panicek nesmie chciet vsetko zadarminho. hmmmmm ty musis mat vzdy argument ? kukal som vsade, aj na virt , nikto nema 136kovu ( teda zatial som nenasiel ) momentalne sa vybavuje jedna z ciech ale zatial sa pan neozval ....
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
6.4.08, 19:39 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jonny píše: ventYl píše: kym dostanes prevodovku, mas zhanat prevodovku.
ovsem zohnat prevodovku nie je zas taky problem. predpokladam, ze pri zhanani na virte by si ju do 7 dni mal doma, to ale panicek nesmie chciet vsetko zadarminho. hmmmmm ty musis mat vzdy argument ? kukal som vsade, aj na virt , nikto nema 136kovu ( teda zatial som nenasiel ) momentalne sa vybavuje jedna z ciech ale zatial sa pan neozval ....
Ale Bohumile muzes vzit aj 135 aj 130 ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
6.4.08, 19:54 |
|
|
Šemik
|
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
6.4.08, 19:56 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
ano pane ,uz som to niekde cital ale myslim ze 136ka sa vyrabala neskor ako 130ka takze moze byt eventualne novsia a menej vylagrovana ...
|
6.4.08, 20:03 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jonny píše: ano pane ,uz som to niekde cital ale myslim ze 136ka sa vyrabala neskor ako 130ka takze moze byt eventualne novsia a menej vylagrovana ...
Pekna blbost ... No kdyz nechces tak nechces no ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
6.4.08, 20:05 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Jonny píše: ano pane ,uz som to niekde cital ale myslim ze 136ka sa vyrabala neskor ako 130ka takze moze byt eventualne novsia a menej vylagrovana ...
To je jak problém s hlavou furt hlavu 125 protože je novší, uvědom si že starší se nerovná horší, prostě hledej suchý 5q, a stálý poměr, čim menší číslo tím hůř se to bude rozjíždět, ale pojede to víc.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
6.4.08, 20:07 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
WIO 46 píše: To je jak problém s hlavou furt hlavu 125 protože je novší, uvědom si že starší se nerovná horší, prostě hledej suchý 5q, a stálý poměr, čim menší číslo tím hůř se to bude rozjíždět, ale pojede to víc. Ja viem ze znicit sa daju aj nove veci a prevodovka sa uz zhana (viz vyssie) a je to cirou nahodou 136kova takze som maximalne spokojny ,uz len cakam kedy sa pan ozve ( poprosil som ho o cennik dielov z rapida ktoreho rozobera takze to asi chvilu potrva ) ale prevodovku mi uz slubil takze ma od nej delia uz len chvile tesim sa ako male decko ,aj cena je prijatelna ..... uz ma prosiiiiiim netyrajte za tie 120 a 125 hlavy ja som nevedel ze su stejne a dal som sa zmanipulovat nasimi ,,mechanikmi,,
|
6.4.08, 20:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|