fatal píše:
Majlanky: Divíš se, že lidi chtějí levné pneumatiky i když jim jde o bezpečnost, o pár řádků dále doporučuješ koupi ojetých pneu... Trochu divné, ne? Nikdy nevíš, co ty ojeté pneu už zažily. Tvrdit, že jsou ojeté lepší než nové levné, je podle mě pitomost.
No heledte tuhle debatu ze sve strany koncim pac bude nekonecna zvlast kdyz nekdo necte poradne a uz v pulce meho prispevku se tesi jak mi to natrou zpet...
Nicemu se nedivim... Nikde sem toto slovo nepouzil a uz VUBEC sem NIKDY, NIKDE, NIKOMU, NIC nedoporucoval. Takze odpovidat na otazku zda to neni divne je bezpredmetne... Ano nevim co jete pneu zazily. ale kdyz budeme vymyslet ty nejhorsi scenare: vi nekdo co zazily nove penu, zvlat treba po sleve? Dlouhe skladovani, kde a co na to treba ukaplo atd?
Jo tvrdit ze ojete sou lepsi nez nove je opravdu pitomost. Kdyz si prectes muj prispevek zjistis ze moje tvrzeni melo nekolik docela dulezitych podminek...
A zase jedna otazka ze zajimavosti nez z nejakeho rypani: Co by mohli pneu "zazit" tak spatneho, ze by to ohrozilo nermalni jizdu a zaroven to nebylo videt?