Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 19:14

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Letní 165/70 R13 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Majlanky píše:
A kdo rikal ze mluvim o Kleberech? Ja sem se jenom ptal ze se tady kazdej ohani bezpecnosti ale casto se na vsech forech obevuje diskuze na tema "levne pneu - kde a kolik?" Proti Kleberum nic nemam. V testech vychazi velice pekne v prilnavosti jedny z nejlepsich(v rozmerech 165/x). Jenom jeste nevim proc je davaji do slevy? Pac jestli se jich nemuzou zbavit a lezej jim dlouho na sklade neni to taky zrovna to, co by pneu vyhovovalo...

Nechci se hadat, kazdy podle sveho gusta... A tohle taky neberte jako utok nebo rypani, to je moje zvedavost: Znate nekoho komu by se nejak poskodila pneu z bazaru(nemyslim pres internet) pri normalnim provozu?

Sorry jestli sem nekoho nastval :wink:

znám, zrovna nedavno kamošovi bouchla zadní guma na dálnici při 140 a zrovna bazarovka. Neříkám, že by se to třeba nestalo u nové gumy a třeba kbyby nejel po dálnici, tak to taky vydrží.....kdyby, kdyby. Já bych šel do bazarovek jen pokud je auto na ježdění po okolí, pokud cestuju dlouhý trasy a zatíženej, tak raději nové.

8.4.08, 15:10
Pspvek Reklama

Junior TW team

Příspěvek 
fatal píše:
Majlanky: Divíš se, že lidi chtějí levné pneumatiky i když jim jde o bezpečnost, o pár řádků dále doporučuješ koupi ojetých pneu... Trochu divné, ne? Nikdy nevíš, co ty ojeté pneu už zažily. Tvrdit, že jsou ojeté lepší než nové levné, je podle mě pitomost.

No heledte tuhle debatu ze sve strany koncim pac bude nekonecna zvlast kdyz nekdo necte poradne a uz v pulce meho prispevku se tesi jak mi to natrou zpet...

Nicemu se nedivim... Nikde sem toto slovo nepouzil a uz VUBEC sem NIKDY, NIKDE, NIKOMU, NIC nedoporucoval. Takze odpovidat na otazku zda to neni divne je bezpredmetne... Ano nevim co jete pneu zazily. ale kdyz budeme vymyslet ty nejhorsi scenare: vi nekdo co zazily nove penu, zvlat treba po sleve? Dlouhe skladovani, kde a co na to treba ukaplo atd?
Jo tvrdit ze ojete sou lepsi nez nove je opravdu pitomost. Kdyz si prectes muj prispevek zjistis ze moje tvrzeni melo nekolik docela dulezitych podminek...

A zase jedna otazka ze zajimavosti nez z nejakeho rypani: Co by mohli pneu "zazit" tak spatneho, ze by to ohrozilo nermalni jizdu a zaroven to nebylo videt?

8.4.08, 15:25
Junior TW team

Příspěvek 
FerdikF píše:
Majlanky píše:
A kdo rikal ze mluvim o Kleberech? Ja sem se jenom ptal ze se tady kazdej ohani bezpecnosti ale casto se na vsech forech obevuje diskuze na tema "levne pneu - kde a kolik?" Proti Kleberum nic nemam. V testech vychazi velice pekne v prilnavosti jedny z nejlepsich(v rozmerech 165/x). Jenom jeste nevim proc je davaji do slevy? Pac jestli se jich nemuzou zbavit a lezej jim dlouho na sklade neni to taky zrovna to, co by pneu vyhovovalo...

Nechci se hadat, kazdy podle sveho gusta... A tohle taky neberte jako utok nebo rypani, to je moje zvedavost: Znate nekoho komu by se nejak poskodila pneu z bazaru(nemyslim pres internet) pri normalnim provozu?

Sorry jestli sem nekoho nastval :wink:

znám, zrovna nedavno kamošovi bouchla zadní guma na dálnici při 140 a zrovna bazarovka. Neříkám, že by se to třeba nestalo u nové gumy a třeba kbyby nejel po dálnici, tak to taky vydrží.....kdyby, kdyby. Já bych šel do bazarovek jen pokud je auto na ježdění po okolí, pokud cestuju dlouhý trasy a zatíženej, tak raději nové.

Fíha nechtel bych... Jeste jedno "kdyby" me napadlo: Kdyby jezdil podle predpisu :D A to mel jenom jednu z bazaru nebo jich mel vic?

8.4.08, 15:28
rejpal

Příspěvek 
Majlanky píše:
Nicemu se nedivim... Nikde sem toto slovo nepouzil a uz VUBEC sem NIKDY, NIKDE, NIKOMU, NIC nedoporucoval.

"Myslim ze v podstvem pneu servisu koupite ojete napr. Continentali ktere budou urcite lepsi nez novy Rosavy, Barumy apod..."

Toto jsem chápal jako doporučení.

Majlanky píše:
Ano nevim co jete pneu zazily. ale kdyz budeme vymyslet ty nejhorsi scenare: vi nekdo co zazily nove penu, zvlat treba po sleve? Dlouhe skladovani, kde a co na to treba ukaplo atd?

Pokud to budeš brát takto, tak já tvrdím, že ojeté pneu mohly zažít totéž plus provoz. Co je horší?

Majlanky píše:
Co by mohli pneu "zazit" tak spatneho, ze by to ohrozilo nermalni jizdu a zaroven to nebylo videt?

Co třeba náraz do nějaké díry? Přetěžování? Přehuštění? Poškodíš kord, nemusí to být vidět, ale časem se to může projevit...

8.4.08, 15:35
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Měl bazarovky zadní a zrovna jedna z nich to byla. Jinak bazarovky Mischelin cca 6mm rozměr 165/70 14. Podle předpisů celkem jel 140 tacho bude max 135 skutečných. Naštěstí to ustál celkem dobře.

8.4.08, 18:23
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3