Zdravim, tak som na mojho rapida dal otvaraky a pneu brillantis 165/70/R13... Uz pri prezuvani mi vsak typek povedla ze tie diery na ventilceky su dost velke, ze snad to nebude fucat. Dnes vecer som siel skontrolovat kolesa a jedno je na zemi, zrejme kvoli ventilku... Comu vsak nerozumiem, preco 3 ventilky vydrzali a spustil by len jeden? Idu tam nejake specialne ventily? Kde ich zohnat? Vdaka.
17.4.09, 23:10
Reklama
Reklama
MATTESS
já tam měl standartní ventilky. Přes sezonu žádný problem nebyl, během zimy mi ušlo jedno kolo. Ale jestli to bylo ventilkem? Pak jsem je prodal
Zajtra rano zistim kde fuci a dam vediet. Sa stavim ze mi nafukany sused spravil dieru, lebo som si dovolil obehnut jeho VW na mojej rapidke
17.4.09, 23:44
RottenAngel
Problem snad vyrieseny, prave som sa vratil z pneuservisu, pneumatika nedosadla poriadne na disk zo zadnej strany, napatlane tesniacim tmelom, znovu nahodene. Hura !
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků