kola - asi komaxit - jak odstranit chemicky
Autor |
Zpráva |
Martin 007
Dezertér
|
Vít píše: kdy teče je jedna věc, ale kdy se začnou měnit jeho mechanické vlastnosti ?
Njn...hele moje kola je taky pěkně nasrala. Poprvé museli origo černou prý také opalovat že to nešlo dolů. Pak si to nastříkali polyuretanem a taky sem jim to dal sundat. Aspoň si mákli za těch 1500 Kč navíc. A ještě machroval jak je to pružná barva odolná proti kamínkům.
Nicméně to zmákli velmi pěkně.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
22.4.09, 18:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
patrik-hp
|
http://www.bal.cz/view.php?cisloclanku=2008030003
Hrozná sračka...zlikviduje to snad všecko co se jmenuje barva ...Komaxit z kol jako prd...Pískovačka se od toho odrážela...tohle ale tu barvu zlikvidovalo...nevim z čeho to dělaj,ale je to dost ostrý Tak jak to píší tak to opravdu funguje čím déle a tekuté na dílu,nikoliv zaschlé,tím více to bobtná a leptá povlak barvy....
Tepelný zdroje a ničidla poškozují jak opalovanej materiál co je nabarven tak někdy vůbec nefungují,protože materiál a konkrétně kovy obecně teplo pohlcují tak že např. kolo je rozpálený jako kanec ale barva stále né a né jít dopryč... Až použiješ barvožrout,tak už nikdy jinak
|
22.4.09, 20:27 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
patrik-hp píše: http://www.bal.cz/view.php?cisloclanku=2008030003 Hrozná sračka...zlikviduje to snad všecko co se jmenuje barva ...Komaxit z kol jako prd...Pískovačka se od toho odrážela...tohle ale tu barvu zlikvidovalo...nevim z čeho to dělaj,ale je to dost ostrý Tak jak to píší tak to opravdu funguje čím déle a tekuté na dílu,nikoliv zaschlé,tím více to bobtná a leptá povlak barvy.... Tepelný zdroje a ničidla poškozují jak opalovanej materiál co je nabarven tak někdy vůbec nefungují,protože materiál a konkrétně kovy obecně teplo pohlcují tak že např. kolo je rozpálený jako kanec ale barva stále né a né jít dopryč... Až použiješ barvožrout,tak už nikdy jinak
Dyt mu to povidam
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
22.4.09, 21:01 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
tak ten sajrajt z odkazu jsem vyzkousel a opravdu funguje, tim to pujde, zere to teda i ruce, ale nevadí, vemu si rukavice.
|
25.4.09, 07:51 |
|
|
patrik-hp
|
Vít píše: tak ten sajrajt z odkazu jsem vyzkousel a opravdu funguje, tim to pujde, zere to teda i ruce, ale nevadí, vemu si rukavice.
Jj vezmi Ten sliz totiž docelá pálí na holejch rukách
|
27.4.09, 19:09 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
jo jo, presne tak, uz aby bylo po zkouskach, kdyz se zadari, tak na to 22.května vlítnu
|
27.4.09, 19:18 |
|
|
Ondras83
|
Vít píše: jo jo, presne tak, uz aby bylo po zkouskach, kdyz se zadari, tak na to 22.května vlítnu
mladá má narozky, tak na to asi taky vlítnem ...já teda kola stihnu snad dřív , zatim to nevypadá, v dílně je místo auta trojnožka a prase
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
27.4.09, 19:35 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
rozhodne bych delal radsi o praseti nez o aute, mam rad oboje, ale ovar je ovar
|
27.4.09, 20:12 |
|
|
Ondras83
|
Vít píše: rozhodne bych delal radsi o praseti nez o aute, mam rad oboje, ale ovar je ovar
my ale bohužel nemáme masopust ...prostě to fotr tady na statku koupil, tam mu to zabili a celý prase rozbourali na půlky, půlku máme my a půlku strejc...to já si taky rád dám jídlo, ale teĎ bych tam fakt radši viděl feldu
|
27.4.09, 20:15 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
no a jak dlouho mate prase v garazi, to musi bejt za den zkramovany, preci to nemuzes nechavat v teple, nejakej patek jsem v tom delal, to musi hned do lednice/mrazaku, tak to udelate a mas misto na auto zase
|
27.4.09, 21:39 |
|
|
Ondras83
|
Vít píše: no a jak dlouho mate prase v garazi, to musi bejt za den zkramovany, preci to nemuzes nechavat v teple, nejakej patek jsem v tom delal, to musi hned do lednice/mrazaku, tak to udelate a mas misto na auto zase
no je 22:49 a ještě tam je...kdyby se dneska nedělalo, dodělá se lak a zejtra obout, ale timhle se všechno zase o jeden zkurvenej den všechno posouvá
|
27.4.09, 21:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|