Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 20:32

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 Výroba prolisů na favorita 
Autor Zpráva

Příspěvek Výroba prolisů na favorita
Custe chlapi nemate nekdo presnej postup jak se daji vyrobit prolisy z origo disku na FACKO mam totiz roztec 4/98 a na to se blbe shanej litaky a ja to chci spise do zavodního stylu a tam se vice hodej prolisy do bilyho laku a ne nejake drahe litaky na ktere stejne jako student nemam a nebo nevite kdo to predela a jestli to vubec nekdo dela diiik za odpovedi a za navod (nemyslim prolisovat jak tady nekdo psal ale prevarit ten venec kola s dirama a nak to prej otocit ale ja nevim jak tak se ptam a dik za odpoved a na STK se neptejte to je OK, bude to mazec az to bude :twisted: )

22.11.06, 21:16
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Studente. Taky sem student a v pohodě sem si sám bez pomoci (žádný že rodiče zacvakali, to neexistuje) dal na auto krásný nový 15" speedline kola. Na to se nevymlouvej že si student. Jinak závodní styl mam rád a bejt tebou radši koupim opravdu nějaký levnější litý kola (šrouby s plovoucí hlavou se daj sehnat za rozumnej peníz a máš z toho hned 4x100) a dát je do bílý barvy a bude to vypadat pěkně. Taky kolo vynikne tim víc čim menší profil má guma kterou na to dáš. Takže nevymejšlej takovýhle bastly a koukej makat :lol:

Naposledy upravil Ritchma dne 23.11.06, 14:44, celkově upraveno 1

23.11.06, 10:00
Profil ICQ

Příspěvek 
Ritchma píše:
Studente. Taky sem student a v pohodě sem si sám bez pomoci (žádný že rodiče zacvakali, to neexistuje) dal na auto krásný nový 15" speedline kola. Na to se nevymlouvej že si student. Jinak závodní styl mam rád a bejt tebou radši koupim opravdu nějaký levnější litý kola (šrouby s plovoucí hlavou se daj sehnat za rozumnej peníze a máš z toho hned 4x100) a dát je do bílý barvy a bude to vypadat pěkně. Taky kolo vynikne tim víc čim menší profil má guma kterou na to dáš. Takže nevymejšlej takovýhle bastly a koukej makat :lol:

souhlas. taky jsem student - taky si vsechno platim sam.
Proste to chce delat delat a delat. Jasne ze ty kola nebudes mit hned, tak jak ty prolisy, ale o to prece nejde. A davat na auto takove (i zivot ohrozujici bastly) jen prot ze jsi student...

23.11.06, 12:01
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
nedavno sem sem někam dával odkazy na kkola 4x 98 stačí hledat

23.11.06, 19:11
Profil ICQ

Příspěvek 
Ritchma píše:
Studente. Taky sem student a v pohodě sem si sám bez pomoci (žádný že rodiče zacvakali, to neexistuje) dal na auto krásný nový 15" speedline kola. Na to se nevymlouvej že si student. Jinak závodní styl mam rád a bejt tebou radši koupim opravdu nějaký levnější litý kola (šrouby s plovoucí hlavou se daj sehnat za rozumnej peníz a máš z toho hned 4x100) a dát je do bílý barvy a bude to vypadat pěkně. Taky kolo vynikne tim víc čim menší profil má guma kterou na to dáš. Takže nevymejšlej takovýhle bastly a koukej makat :lol:

jenomze ja nenam zas takove moznosti abych sel z niceho nic makat ikdyz bych teda prachy moooooc potreboval ale kdo asi v dnesni dobe ne co (a rodice mi taky nic zbytecneho neplati) , litaky by sice byly opravdu pekne ale zda se mi skoda na facko davat litaky a taky se mi nechce z opravdu tezce vydelanejch penez davat vetsina jen za kola protoze to mas dalsi prachy za pneumatiky atd. a tuning nejsou jen kola za ktere bych potreboval vyhodit vetsinu mych uspor a ty prolisi v bile barvě nevypadaji zas tak spatne, uvazoval jsem o litakach ale to je jeste daleko protoze auto dostanu az za rok a nejaky mesice ikdyz uz samozrejme jezdim, zatim uvidim za rok se da neco usetrit a neco vydelat a taky jeste potrebuju prachy vrazit do meho zatim jedineho motoroveho vozidla coz je simson tak jeste uvidim (na setreni na auto mam opravdu dost casu a tak se jeste uvidi jak to nakonec dopadne, jen tak se zatim ptam ale ten navod by se mi opravdu hodil)

23.11.06, 19:33
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
btw na prolisy se vy*** udělej převařáky :wink:

23.11.06, 19:39
Profil ICQ

Příspěvek 
Nechápu co je hezkýho nebo dobrýho na převařenejch plecháčích. Kola i s pneu na fáčko třeba 14" koupíš za nějakejch pět tisíc ve slušnym stavu (teď třeba je inzerát na www.autohificlub.cz) a neříkej mi že je prolbém je za nějakou dobu vydělat. Já je taky nekoupil za měsíční výdělek, kdo si počká ten se dočká. Na fávo škoda? Radši uděláš levnej bastl než to mít aspoň hezký? Se na mě nezlob, ale já prostě nemam rád levný ničemný úpravy který prostě chceš a uděláš je jenom aby to bylo a ne prostě ideálně........

23.11.06, 21:04
Profil ICQ

Příspěvek 
Ritchma píše:
Nechápu co je hezkýho nebo dobrýho na převařenejch plecháčích. Kola i s pneu na fáčko třeba 14" koupíš za nějakejch pět tisíc ve slušnym stavu (teď třeba je inzerát na www.autohificlub.cz) a neříkej mi že je prolbém je za nějakou dobu vydělat. Já je taky nekoupil za měsíční výdělek, kdo si počká ten se dočká. Na fávo škoda? Radši uděláš levnej bastl než to mít aspoň hezký? Se na mě nezlob, ale já prostě nemam rád levný ničemný úpravy který prostě chceš a uděláš je jenom aby to bylo a ne prostě ideálně........

Tak dobrá zjistil jsem ze nema cenu resit neco co je jeste rok daleko a tak to necham bejt, ale s tema litakama do nejakech 6 000 Kč se mi to zda teda o dost rozumnejsi nez prolisy (převařáky) to mas pravdu akorat udelat to nejak aby to slo na 4/98 a moc to nevycuhovalo z blatniku ale to se bude resit az neco bude tak zatim zdarek a dik za odpovedi (myslite ze na facko pudou 15"-aby to nevypadalo jak nejaka nakopnuta koza ??????)

24.11.06, 22:22
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
Ritchma píše:

Tak dobrá zjistil jsem ze nema cenu resit neco co je jeste rok daleko a tak to necham bejt, ale s tema litakama do nejakech 6 000 Kč se mi to zda teda o dost rozumnejsi nez prolisy (převařáky) to mas pravdu akorat udelat to nejak aby to slo na 4/98 a moc to nevycuhovalo z blatniku ale to se bude resit az neco bude tak zatim zdarek a dik za odpovedi (myslite ze na facko pudou 15"-aby to nevypadalo jak nejaka nakopnuta koza ??????)

Ano dášli tam 15"ky bude to jako nakopnutá koza zvláště podle toho jak se vyjadřuješ to vypadá že tam dáš levnější pneu a ne nízkoprofily, tím víc to bude nakopnutý. Na 15"ky při šířce 185 bych zvolil 55ky, nebo 195/50 či 195/45 což sou zase velký peníze. Jetý gumy můžeš taky trefit blbý který se někde tři roky váleli a taková guma je na prd a na nový si připrav zhruba 1500kč za gumu, nebo zkus koupit už kola obutý ale zase můžeš trefit blbý. Jinak nerad bych viděl dotaz za pár měsíců že auto máš moc vysoký o kolik můžeš seříznout pružiny, to by mě už asi dorazilo :lol: Zkus třeba Hpčka :D

24.11.06, 22:31
Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
ja len ze ked ta tak stve ta 4*98 roztec tak kukni sem http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=2354

25.11.06, 00:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek Re: Výroba prolisů na favorita
Ondras83 píše:
Custe chlapi nemate nekdo presnej postup jak se daji vyrobit prolisy z origo disku na FACKO mam totiz roztec 4/98 a na to se blbe shanej litaky a ja to chci spise do zavodního stylu a tam se vice hodej prolisy do bilyho laku a ne nejake drahe litaky na ktere stejne jako student nemam a nebo nevite kdo to predela a jestli to vubec nekdo dela diiik za odpovedi a za navod (nemyslim prolisovat jak tady nekdo psal ale prevarit ten venec kola s dirama a nak to prej otocit ale ja nevim jak tak se ptam a dik za odpoved a na STK se neptejte to je OK, bude to mazec az to bude :twisted: )

vy*** se na prolisy vyřež z dysku střed a navař ho vrhůru noha a budeš mí nejoriginálnější tunec :lol:

5.2.07, 21:17
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]