Autor |
Zpráva |
Carlos
Mistr mechanik
|
Výběr litých aneb středová díra.
Zdravíčko, vydražit ty kola která jsem původně chtěl mi jaksi nevyšlo, tedy jsem našel jiné. Jsou taky z felicie L&K, jen je problém že je volaký "tuner" upravil na středovou díru 60mm aby mu pasovaly na Renaulta. Myslíte že je mám i tak vzít? Však se kola vystředí už jen dotažením šroubů/matic křížem, a když se bez středícího kroužku obejde užovka, tak se obejde i felina, nebo myslíte radši ne?
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
8.12.09, 18:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
daji se koupit kroužky já bych do nich asi šel přinejhorším ti je upraví v opravně alu kol
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.12.09, 18:05 |
|
|
Ondras83
|
klidně je vem...šrouby to udržej a když to bude něco dělat, no tak se tam nechaj vytočit 3mm kroužky a jeto
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
8.12.09, 19:50 |
|
|
Ladin
|
Re: Výběr litých aneb středová díra.
Carlos píše: Zdravíčko, vydražit ty kola která jsem původně chtěl mi jaksi nevyšlo, tedy jsem našel jiné. Jsou taky z felicie L&K, jen je problém že je volaký "tuner" upravil na středovou díru 60mm aby mu pasovaly na Renaulta. Myslíte že je mám i tak vzít? Však se kola vystředí už jen dotažením šroubů/matic křížem, a když se bez středícího kroužku obejde užovka, tak se obejde i felina, nebo myslíte radši ne?
Zkus se zeptat třeba tady http://www.rychlepneu.cz/produkty/prisl ... i-krouzky/
_________________ Škoda favorit GLXI Solitaire 94, 250 000 Km,BMM 50 Kw LPG Alfa romeo 156 2,4 JTDm (129 Kw) škoda Felicia 1,3 MPi http://moje.auto.cz/Ladi/favalek.html http://moje.auto.cz/Ladi/ala.html
|
8.12.09, 19:57 |
|
|
darklord
|
Carlos: ja som tocil kruzky na favorita kamosovi co daval na pickupa 15" a nestazoval si.. pritom nas sustruh toci vajca, kocky ale nie dokruhu.... myslim ze nebude problem zohnat nejaku hlinikovu gulatinu a vytocit si ich aj sam ak mas kde. pripadne zalezi aj od ceny kedze sa to da zohnat
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
8.12.09, 20:05 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Jo jo, myslim že zkusim ty středící kroužci. Každopádně doufám že tyhle kola už dopadnou.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
8.12.09, 20:11 |
|
|
darklord
|
chjo, ani nevrav ja uz druhy rok hladam ATS classic z VW. 5.5J15 4x130
|
8.12.09, 20:17 |
|
|
Jarda S.
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.12.09, 20:17 |
|
|
darklord
|
myslim ze tie LK su na feldu najkrajsie, teda ak su to tieto: http://autorecenze.centrum.cz/auto-rece ... i-8124.htm
|
8.12.09, 20:19 |
|
|
Jarda S.
|
|
8.12.09, 20:29 |
|
|
darklord
|
jo tak to su presne tie co myslim
|
8.12.09, 20:38 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Tak ty rondely co dával Sádra mě fakt hodně neberou. Jinak ano, to co jsem nevyhrál, a to co snad teď vydražím jsou oboje lité z L&K, ty jsou nejhezčí co se na felinu dávaly.
|
8.12.09, 21:02 |
|
|
škodař
|
darklord píše: Carlos: ja som tocil kruzky na favorita kamosovi co daval na pickupa 15" a nestazoval si.. pritom nas sustruh toci vajca, kocky ale nie dokruhu.... myslim ze nebude problem zohnat nejaku hlinikovu gulatinu a vytocit si ich aj sam ak mas kde. pripadne zalezi aj od ceny kedze sa to da zohnat hliník se blbě sóstruží ale neříkám že to nejde oceli bych se nebál
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
26.12.09, 22:02 |
|
|
jacobsz1
|
Nechtěl jsem zakládat nové téma,tak to píšu sem
Chtěl jsem se zeptat jestli na formana rv 94 půjdou dát 6J,14" 185/60 a jaký by mělo být ET aby při naloženým autě nikde nic nedrhlo.Nehci koupit něco a otočkou to hned prodávát až zjistím že to dělá ostudu.Jo a jsou k liťákům na fáčka nějaký spec. šrouby?U fiesty jsem musel kupovat matky s otočnou dosedací plochou,tak by mě zajímalo jak to teda je .
Dík Kuba
_________________ Škoda felicia 1.9D kombi,rv 1996
|
1.6.10, 10:09 |
|
|
Ondras83
|
kola tam dej nějaký normální...třeba u felicie to je na 5,5J 14 ET 42
šrouby se kupujou podle kola, ne podle auta, takže když zjistíš, že to má jinou dosedací plochu, než fáčko (kulovou) tak budeš muset koupit jiný šrouby, jinak se to bude pořád povolovat
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.6.10, 21:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|