|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
martinecek
|
výměna kol na 120L
Dobrý den,
můžete mi prosím poradit, jak oddělat poklice kol na škodě 120L ? Jsou tam jen takové dvě dírky a v nich takový drátek Zkoušel jsem na ten drátek nějak působit, ale moc to nešlo. Kdyžtak bych prosil o radu, jak poklice oddělat.
Děkuji.
edit disky/poklice
Naposledy upravil martinecek dne 6.11.10, 23:49, celkově upraveno 2
|
6.11.10, 23:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Disky drží na čtyřech šroubech, ty asi myslíš poklice, ne? Chromované? U těch si nejsem vědom drátku...
edit: Pokud jde o chromované poklice, tak ty jsou na disk nacvaknuté, je nutné je vyrazit. Postup chce trochu cviku, ale v zásadě je potřeba vzít klíč na kola z výbavy, zúženým koncem (tj. ten co vypadá jako přerostlý plochý šroubovák) podebrat okraj puklice (ideálně přes hadru aby se nepoškodila), klíč opřít o disk (opět hadra jistí nepoškození), a jedním úderem dlaně do opačného konce klíče směrem k vozidlu poklici vyrazit, vhodné je předem na zem dát hadr nebo jistit poklici třeba nohou proti pádu na zem a poškození... U ostatních poklic nevím, jen ty úplně nové plastové se prostě jednoduše "vyrvou"...
|
6.11.10, 23:37 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
proste fotka by pomohla abychom vedeli co mas za poklice
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
7.11.10, 21:02 |
|
|
martinecek
|
Tak uz jsem to zvladl. To, co jsem si myslel, ze je dratek, byla konec ohle poklice
Proste jsem to vyrazil a bylo.
dik moc za pomoc
|
9.11.10, 17:50 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|