|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Autor |
Zpráva |
fux.dggn
|
Hledám disky
Zdarec, potřeboval bych pomoct, mam dva alu disky originál od škodovky s logem, no a chci sehnat ještě dva.
Jsou to 14" 5,5J a paprsky maj ve tvaru Y.........určitě víte jaký myslim, vídám je běžně, ale potřeboval bych poradit třeba weby, kde jsou k dostání........Dík za všecko
|
24.5.07, 18:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
24.5.07, 19:09 |
|
|
fux.dggn
|
Já ňouma sem neřek, že sou to disky na felicii........
|
24.5.07, 21:36 |
|
|
Nepér
|
Tak si vyber
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
24.5.07, 22:36 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
a můžeš zkusit i Annonci ( www.annonce.cz), lidi tam spoustu kol prodávají, taky jsem tam svoje sehnal, ale kola na felicii nejspíš seženeš ještě u prodejců škodovky, u nás je měli ještě nedávno vystavený v regále, ale jsou drahý no
|
25.5.07, 05:23 |
|
|
DRYVER
|
Nepér píše: Tak si vyber
Myslim ze nemyslel ani jedny z te nabidky
|
25.5.07, 17:46 |
|
|
fux.dggn
|
DRYVER píše: Nepér píše: Tak si vyber Myslim ze nemyslel ani jedny z te nabidky
Máš pravdu, tady fakt nejsou, ty co myslim maji paprsky ve tvaru Y a těch paprsků tam nejni nějak moc, že by byly takový drobounký jako ty u toho odkazu na Fačko.
|
25.5.07, 18:57 |
|
|
Kristensen
|
fux.dggn píše: DRYVER píše: Nepér píše: Tak si vyber Myslim ze nemyslel ani jedny z te nabidky Máš pravdu, tady fakt nejsou, ty co myslim maji paprsky ve tvaru Y a těch paprsků tam nejni nějak moc, že by byly takový drobounký jako ty u toho odkazu na Fačko.
Na 90% vím který myslíš jen je nemůžu nikde na netu najít
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
25.5.07, 19:19 |
|
|
fux.dggn
|
Kristensen píše: fux.dggn píše: DRYVER píše: Nepér píše: Tak si vyber Myslim ze nemyslel ani jedny z te nabidky Máš pravdu, tady fakt nejsou, ty co myslim maji paprsky ve tvaru Y a těch paprsků tam nejni nějak moc, že by byly takový drobounký jako ty u toho odkazu na Fačko. Na 90% vím který myslíš jen je nemůžu nikde na netu najít
No to já taky právě ne.....a sem si jistej, že myslíme ty stejný....
|
25.5.07, 20:07 |
|
|
fux.dggn
|
Tak se něco zjistil, disky se montovaly na edici Sport line a sou to tyhle. Stejně je ale nemůžu furt najít, abych si je koupil a bazar ten prosím vynechme.
|
26.5.07, 10:51 |
|
|
Kristensen
|
fux.dggn píše: Tak se něco zjistil, disky se montovaly na edici Sport line a sou to tyhle. Stejně je ale nemůžu furt najít, abych si je koupil a bazar ten prosím vynechme.
Jo to jsou přesně ony, to chceš nový? ty by se možná dali objednat, starší se budou těžko shánět
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
26.5.07, 14:55 |
|
|
fux.dggn
|
Kristensen píše: fux.dggn píše: Tak se něco zjistil, disky se montovaly na edici Sport line a sou to tyhle. Stejně je ale nemůžu furt najít, abych si je koupil a bazar ten prosím vynechme. Jo to jsou přesně ony, to chceš nový? ty by se možná dali objednat, starší se budou těžko shánět
No jasně.....jedině nový.....
Stejně je nemůžu nikde na netu sehnat.....njn, sou pěkný no, tak šly na dračku
|
27.5.07, 10:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|