|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Blackie 639
|
Nový lak na litá kola
Protože jsem tady nikde nenašel uspokojivou odpověď, tak se ptám. Mám alu Borbet Atlanta R14 s chci je dát do nového laku. Jsou tam malé oděrky, nic hrozného. Celé disky jsem zbrousil vodním smirkem 1000 a místa, která jsou odřená, jsem v okolí probrousil na plnič. Nyní disky vemu čističem a vapkou. To by mělo stačit, co myslíte? Jinak origo lak drží pěkně. Dál vemu dvousložkovej kit a vyspravím jím podřená místa, potom zbrousím. Dále odmastím, stříknu dvousložkovým plničem (asi 2x), vybrousím 1000. Co dál? Existuje nějaký specielní lak na vrch. Vím že jsou laky na disky ve spreji, ale to je na ho**o, já chci do pistole. Chci navíc metlu, takže koupím stříbrnou bázi a na to lak? Mám lakovat i místo, kde dosedá patka pneu? Díky všem za reakce...
|
30.4.13, 21:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Nový lak na litá kola
použí obyč autolak a patky nemusíš ale vem i tu hranu u pneu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.5.13, 11:47 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|