Autor |
Zpráva |
Radic
|
Pojistné matky
Tak sem vcera byl temer obran o moje meteory. Nastesti si to asi nekdo rozmyslel nebo byl vyrusen. Proto se ptam:
Daji se nekde sehnat pojistne MATKY na skodovacke naboje?
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
8.7.07, 19:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Dají, ale každej zloděl už má sadu nástavců a stejně ti to ukradne, zkus navštívit nějakýho šikovnýho zámečnáka, mě je udělali chlapi na kovárně i s klíčem na pětihran, nic jinýho na to nešlo nasadit, kromě toho klíče a chtěli za to 300,-
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
8.7.07, 19:38 |
|
|
Radic
|
ok...zkusim se poptat znamych v legendarni zbrojovce v Uherskem Brode ale ten co je bral asi nebyl profik...jinak by bral z toho parkace jine a ne zrovna ty moje ne? Ty pasujou jen na skodarny. A profik by je vzal a ne se jen pokusil.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
8.7.07, 19:45 |
|
|
Kubas
|
No hele nech si to udelat ja mam taky zvlastni matky na otvirakach a normalnim klicem to nepovolis! A myslim si ze se daj i koupit ale nevim! Hlavne ze ti je nelohli!!! a jestli toho hazla chytnes zlamej mu ruce!! škodě zdar!!
_________________ Škoda Rapid 130. Rok výroby 1984, výkon 43 kW
|
8.7.07, 20:21 |
|
|
Radic
|
nikoho sem nevidel...ale ten vecer tam kdosi menil kolo na formanovi...jestli si nechtel pujcit moje ale roztec mu nesedla holt do baru radsi pesky.
|
8.7.07, 20:47 |
|
|
DRYVER
|
Radic píše: holt do baru radsi pesky.
Do baru vzdy pesky nez zpatky autem pod vlivem cehokoliv a prijit o body nebo v horsim pripade to nekam napasovat
|
8.7.07, 21:22 |
|
|
Radic
|
no vis jak se to rika....ja se strizlivy bojim ridit ...ne...delam si prdel...je to trosku dal a vcera na me padla volba tak sem ridil...dokonce me i v noci brali cajti...ale libila se me veta pana policisty: "alkohol v poradku"
|
8.7.07, 21:48 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Radic píše: .jinak by bral z toho parkace jine a ne zrovna ty moje ne? Ty pasujou jen na skodarny.
to jo jenže těch jinejch sou mraky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.7.07, 09:48 |
|
|
škodař
|
Radic píše: no vis jak se to rika....ja se strizlivy bojim ridit ...ne...delam si pr**l...je to trosku dal a vcera na me padla volba tak sem ridil...dokonce me i v noci brali cajti...ale libila se me veta pana policisty: "alkohol v poradku"
řidič má být veselý
|
12.7.07, 14:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|