|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Jak na ložiska zadních kol u Formana rv92 ?
Autor |
Zpráva |
Fojttmutt
|
Jak na ložiska zadních kol u Formana rv92 ?
Zdravím, včera mi odhučely (dělají randál) zadní ložiska na Formana, pravděpodobně následkem těžké přepravy. Nejdřív jsem si myslel, že něco vázne v zadních brzdách, ale ty jsem koukl a jen očistil a jinak v normálu. Mám starší typ, takže na deklu od bubnu není ložisko, je to jen dekl. Dá se zvládnout doma oprava / výměna ? KDyž si koupím sadu ložisek ? Neliší se ložiska novější x starší provedení ? Dá se to udělat bez lisu ? díky za rady
_________________ Forman 135 LSe ¨92.rv 5 , 5 - 6 , 5 L/100km max. 160km/h Forman 135 L ¨´¨ 92.rv 6 , 5 - 7 , 5 L/100km max. 175km/h Favorit LPG 136 L 90.rv 7 , 0 - 9 , 5 L/100km max. 165km/h
|
9.2.13, 13:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Lamač
|
Re: Jak na ložiska zadních kol u Formana rv92 ?
Máš vôbec nejakú literatúru k fáčku?Je to tam presne rozpísané.Napr. Andrt..
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
9.2.13, 15:32 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
ahoj, je to úplně jednoduché.. sundáš buben, sundáš tu polokouli co je v prostřed náboje a povolíš ložisko a stáhneš to všechno dolů.. vytřeš benzínem a vyčistíš. Náboj upneš do svěráku a vyboucháš futro pomocí kovové tyčky v zářezech na náboji (jsou tři). Vložíš nové futro a přes dřevo ho nabiješ zpět. postup opakuješ i u malého ložiska. poté vše složíš a dáš vazelínu tak aby byla prostě všude , ale nepřehánět. Já to pak nasadil a utáhnul na krev přes ruční brzdu a pak povolil a dotáhnul s citem, aby jsi ty ložiska nezlikvidoval tlakem, ale ani neměl utažená a tím jim dal vůli. Postup opakuješ i na druhé straně. Jinak ložiska jsou jiná než na na autech od roku 1993 na to pozor a kdyby ti tvrdili něco jiného jdi jinam.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
10.2.13, 20:22 |
|
|
aiza
|
Myslím, že zde není přehnané puntičkářství na místě. Pokud je v techničáku hmotnostní index 76T, jde samozřejmě o minimální nosnost pneumatiky, takže tím že použije pneumatiky s vyšší nosností nic neporuší ani nikoho neohrozí...5% jiný profil už je úplně jiná písnička.
_________________ Unlike scam Free Braindumps and itil Armstrong Atlantic State University training program, our best Aruba online training courses provide you quick success in first try ofHarvard University
|
24.8.13, 06:53 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|