|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
a jestli chceš mit na zimu nejtvrdší směs...tak si moc nezajezdíš a na hory se ani nedostaneš...nejlepší je měkej vzorek...ten se na sněhu neklouže...nezáleží ani tolik na vzorku, ale na obsahu siliky no a tvrdý gumy maj sice krásnej vzorek ale žádnou, nebo málo siliky a to je úplně, opakuji úplně na ho**o
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
25.10.07, 14:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
zimní pneu debica frigo mám na zimu přední nápravě, na suchém ani mokrém asfaltě nemám problém ani v rychlostech přes 150km/h. Na sněhu jsem teda takhle rychle nejel, ale ani na tom není problém. Zabírá to, brzdí to, zatáčí to. Není problém jet v horách ve vrstvě sněhu (takhle jsem jednou jel, ještě před pluhem, celou cestu jsem o sníh drhnul spodkem a nezastavilo se to), nebo po ujetým či v břečce. Akorát na ledě nevím, protože když je náledí, opravdu nevyjíždím, nejsem blázen. Fungují slušně i na rozbahněné louce. Dá se říct, že si je dovolím doporučit. Musím ale taky říct, že když jsem měl na předku protektory hyper super a vzadu 2mm OR 52, tak to jelo úplně stejně.
|
25.10.07, 15:19 |
|
|
|