Autor |
Zpráva |
Tesi
|
Divny zvuk
Zdravim ,objevuje se mi na sute dosti podivny zvuk,kdyz jedu 90-120 dela mi v levgym kole v predu ihhh ihhh ihhh,ale nedela to pravidelne nevite cim to muze byt?
|
22.12.06, 21:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kikan
|
A nemáš špatně vyvážený kola?
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
22.12.06, 21:44 |
|
|
Tesi
|
zvuk
No kola sem vyvažoval když sem přezouval,ale to mi teda nejde do hlavy jak by na to meli vliv vyvazeny kola,je to zkuk jak kdyz neco dre
|
22.12.06, 22:17 |
|
|
Kikan
|
A v pomalých rychlostech (60) to nedělá? Kope ti to do řízení?
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
22.12.06, 22:35 |
|
|
Tesi
|
zvuk
Nene v pomalejch ne prave vyvazeny kola jsou,ale ten zvuk je divnej a halvne je nepravidelnej
|
23.12.06, 13:05 |
|
|
Tesi
|
Re: zvuk
jo a ve 120 to prestava je ale mozne ze uz to rev motoru přeřve:-))),je to divnej zvuk a jde to z levy strany,prave nevim jestli by to mohlo byt lozisko na kole nebo homokinetickej kloub a nebo uplne jiny problem třeba spojka.
|
23.12.06, 13:22 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
to robi aj mne na Cliu odkedy som prezul na zimne. s tym vyvazovanim by som si nebol taky isty. mne kolesa "vyvazili" tak ze boli 3 zavazia na jednej strane. a to bolo v znackovom pneuservise...
podla mna skus este raz vyvazit niekde inde. urcite to nebude nic ine ako pneu, alebo koleso pac mne to zacalo robit ako som prezul. gumy su tyzdnove, a auto ma 6 mesiacov... neviem si predstavit inu chybu
zdar
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
23.12.06, 13:49 |
|
|
patrik-hp
|
Může to být i to ložisko.Zvedni a zalomcuj s kolem.jestli je vůle a to asi velká,tak si vyhrál.Každopádně potom sundej kolo a mrkni se jestli neuvidíš nějakou nápovědu.I blbej kamínek usazenej na třmenu brzdiče může dělat psí kusy ...
|
23.12.06, 13:54 |
|
|
Tesi
|
S tym vyvazenim nevim delal to znamej a navic sem u toho byl a videl sem na tom stroji sam ze je to vyvazeny,na obrazovce byly same nuly ,jako myslim počet gramů.kaminek tam neni to vyme jiste meli sme sendany trmen ,ale spis bych to videl taky na lozisko,ale u ložiska mě zaráží že by to hučelo a ten zvuk by byl pravidelnej.
|
23.12.06, 18:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Tesi píše: S tym vyvazenim nevim delal to znamej a navic sem u toho byl a videl sem na tom stroji sam ze je to vyvazeny,na obrazovce byly same nuly ,jako myslim počet gramů.kaminek tam neni to vyme jiste meli sme sendany trmen ,ale spis bych to videl taky na lozisko,ale u ložiska mě zaráží že by to hučelo a ten zvuk by byl pravidelnej.
co máš za značku pneu? miloš
|
23.12.06, 19:11 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
slovacek.milos píše: Tesi píše: S tym vyvazenim nevim delal to znamej a navic sem u toho byl a videl sem na tom stroji sam ze je to vyvazeny,na obrazovce byly same nuly ,jako myslim počet gramů.kaminek tam neni to vyme jiste meli sme sendany trmen ,ale spis bych to videl taky na lozisko,ale u ložiska mě zaráží že by to hučelo a ten zvuk by byl pravidelnej. co máš za značku pneu? miloš
uz to aj ja asi vidim na tie gumy, na 70 perc.
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
23.12.06, 19:43 |
|
|
Tesi
|
no barumy polaris 2 klasika favorit takze 165/70r13
|
23.12.06, 21:38 |
|
|
Tesi
|
Ale pořád mi nejde do palice jak by to mohli dělat gumy????
|
23.12.06, 21:39 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Tesi píše: Ale pořád mi nejde do palice jak by to mohli dělat gumy????
jel si někdy po novej cestě ? tak tam to dělá to samý
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.12.06, 21:41 |
|
|
Tesi
|
jo jasny že i na novy všude nad 90 do 120
|
23.12.06, 22:17 |
|
|
Reklama