|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Jonny
Junior TW team
|
gokralik píše: Slepice mě rozesmála na napříčetnou míru Ty kola umyj, zabráníš tak i korozi disků (pokud nejsou AL) No a skladovat buď na komínku nebo na tyči a nebo je můžeš nechat stát a pokaždé co příjdeš do garáže je můžeš trochu pootočit. dobre teda, umyjem ich a povesiam na stenu ( od predchadzajuceho majitela tam ostali trcat tycky zo steny a use3m aj miesto . samo ze disky su plechove
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
1.6.08, 18:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Takze som to nakoniec spravil takto : gumy som umyl , disky oskrabal a natrel striebrenkou , a nafukane zavesil kazdu samostatne na koliky co mi trcali zo steny v garazi uvidime v akom stave budu pred zimou
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
2.6.08, 21:38 |
|
|
gokralik
|
Zas tak to nehroť já je na jaře umyl, nechal kola stát celé léto v garáži a občas jsem s něma pohl, dělám to několik let a pořád dobré. Akorát teď jsem si dal do garáže regál a teď je tam mám naskládané v komínku.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
2.6.08, 23:00 |
|
|
MATTESS
|
před uskladněním je umyju, necham uschnout, nandam je na stojan a přikreju. Ještě předtím je zkouknu, jestli tam není nějaký defekt, kamínky už nevyndavám, nemá to cenu. Než vyjedu na silnici, jsou tam znovu
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
3.6.08, 06:20 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
gokralik píše: Zas tak to nehroť já je na jaře umyl, nechal kola stát celé léto v garáži a občas jsem s něma pohl, dělám to několik let a pořád dobré. Akorát teď jsem si dal do garáže regál a teď je tam mám naskládané v komínku. ja to nehrotim ale co som mal s tymi kolikmi robit , raz som jeden prehliadom a skoro som si vypichol oko , takto aspon nezavadzaju a nemusim ich otacat , navyse o ne nezakopavam a neprekladam ich furt , keby si videl moju garaz , pochopis. tie disky som musel natret lebo uz boli strasne
|
3.6.08, 14:54 |
|
|
|