|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Petr105
|
Vím no, jen mě zajímalo jestli se to v praxi dodržuje, jestli je ten rozdíl znatelný... Ale asi jo...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
19.9.08, 13:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Milan Koukal
|
abych řekl pravdu tak jsem na forma (praktik)na dával obyč plechy z favorita a nikdy jsem žádnej rozdil nepoznal že by to ten dysk nezvládl nebo tak něco, a co se týče polaris2 naprostá spokojenost
|
19.9.08, 16:16 |
|
|
Petr105
|
Milan Koukal píše: abych řekl pravdu tak jsem na forma (praktik)na dával obyč plechy z favorita a nikdy jsem žádnej rozdil nepoznal že by to ten dysk nezvládl nebo tak něco, a co se týče polaris2 naprostá spokojenost
To jsem si myslel... Taky bych řek že ty disky maj dost velikou toleranci, ale nevim no...
|
19.9.08, 18:19 |
|
|
CROWACK
|
To poznáš až na těch našich tankodromech, pardon, silnicích zahučíš s plně naloženým autem do pořádné lochny, to pak dojde na lámání chleba...pořádně kopnutejch plecháčů už jsem viděl dost...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
19.9.08, 18:25 |
|
|
Milan Koukal
|
když zaletíš do diry z favoritem tak je to to samo musiš se hold divat na cestu a ne někde po ženskych
|
19.9.08, 18:58 |
|
|
Petr105
|
Já bych řek no... že díra ,když je pořádná, zmastí jakýkoli kolo...a mnohdy nejen jen to...
|
19.9.08, 20:23 |
|
|
|