Tak jsem to nechal podmaznout v pneuservisu. Kdyz tu pneu sundal, tak bylo videt, ze musela nekde dostat straslivou ranu. Kde to ale bylo nevim, vubec si nevzpominam, ze bych nekde neco takovyho proved. Ted to vypada, ze bude klid...
zdravíčko, chlapci, takměř mojí vlastní
nu povedla se mě nepěkná věc s kolomatikou, cca 2km jsem jel s prázdnou gumou zrovna s plným vlekem.
otázka zní pneumatika přežije nebo se rožvejkaj kordy a je na vyhození? duše je kaput utrhnul se ventilek
dík
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
30.6.09, 19:46
chemer
Moderátor
Nevim v jakym stavu je ta Tvoje guma, ale já jel jednou s autem s motorem vpředu s vypuštěnou přední gumou asi 3 km, a zbyl z toho něco jako kus zmuchlanýho hadru. Takže já bych si tipl že to je na vyhození.
30.6.09, 21:53
spartra
nu moc jsi mě něpotěšil, někdo další, jinej názor je v prdeli kdyby se musela měnit, už se nedá sehnat yokohama bych musel koupit 2
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
2.7.09, 06:17
fatal
rejpal
2km? Tak to bych pneu vyhodil a ráfek hodně pečlivě zkontroloval...
2.7.09, 06:28
spartra
fatal píše:
2km? Tak to bych pneu vyhodil a ráfek hodně pečlivě zkontroloval...
njn, ona se nevyfoukla hned ale postupně ono to loudilo zvuky, guma mě nenapadla ráfeky by snad poznal, když by to nandával a vyvažoval
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 návštevníků