Širší disky 4x98 na Fa (třeba z lady) a pneu 185/70R13
Autor |
Zpráva |
Nepér
|
Tak je čas ukončit mojí one-man show...
Takže nakonec jsem sehnal disky s Lady Samary, 4.5Bx13 ET40, dokonce s puvodními pneu made in USSR ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_evil.gif) , což znamená, že jsou oproti původním diskům z Fa (rozteč 98mm, ET45) o 5 mm vystrčeny a že na ně jdou jenom 165mm široké gumy. Rozteč a průměr středové díry je naprosto totožný, liší se pouze to ET.
Takže nakonec zůstanu při zemi a protože mám doma dvě zánovní letní barumky 165/70/R13 (doteď jsem jezdil na zimních zima nezima ![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif) ) nasadím je na předek, dozadu vyberu dvě lepší USSR a bude po tuningu...
Jinak disky vypadají takhle, mají skoro stejný vzhled, jako původní, okorát místo odsmi děr mají děr jen šest...
Když se doprostřed nasadí původní krytka, troufám si říct, že to nikdo nepozná (až na tu bílou barvu, stříbrný Hamerite už se těší)
Bohužel poklice z felície na to nasadit nejdou...
...takže stále scháním jeden kus původní krytky, viz http://www.skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=1708
Toť ode mě vše...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
30.8.06, 00:04 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
jarda11
|
Nepér píše: Takže nakonec zůstanu při zemi a protože mám doma dvě zánovní letní barumky 165/70/R13 (doteď jsem jezdil na zimních zima nezima ![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif) ) nasadím je na předek, dozadu vyberu dvě lepší USSR a bude po tuningu...
Co si od toho slibuješ, když na Fa nasadíš disky ze Samary a na ně 165/70/R13 (tj. standardní favoriťácký rozměr)?
|
30.8.06, 00:38 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27238 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jarda11 píše: Nepér píše: Takže nakonec zůstanu při zemi a protože mám doma dvě zánovní letní barumky 165/70/R13 (doteď jsem jezdil na zimních zima nezima ![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif) ) nasadím je na předek, dozadu vyberu dvě lepší USSR a bude po tuningu... Co si od toho slibuješ, když na Fa nasadíš disky ze Samary a na ně 165/70/R13 (tj. standardní favoriťácký rozměr)?
jestli si to nečet cečlý tak říkal že pneu bude 5mm ven -> větší rozchod
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.8.06, 08:53 |
|
Nepér
|
Navíc mám dozadu připravený 5 mm podložky ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_evil.gif) , myslíte, že bych tam měl dát i delší šrouby, když je to jen 5 mm?
Jinak neslibuju si od toho nic moc, původně jsem potřeboval jen druhou sadu disků na léto no a když byla možnost sehnat tyhlety vystrčenější...
|
30.8.06, 10:16 |
|
Jarda S.
|
Nepér píše: Navíc mám dozadu připravený 5 mm podložky ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_evil.gif) , myslíte, že bych tam měl dát i delší šrouby, když je to jen 5 mm? Jinak neslibuju si od toho nic moc, původně jsem potřeboval jen druhou sadu disků na léto no a když byla možnost sehnat tyhlety vystrčenější...
na 5mm ani nemusíš
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.8.06, 11:12 |
|
Nepér
|
Počítal jsem počet závitů v dirce a napočítal jsem 10, šroub jsem v tom otočil 8x...
|
30.8.06, 13:23 |
|
Bukaj
|
Nepér píše: Když se doprostřed nasadí původní krytka, troufám si říct, že to nikdo nepozná (až na tu bílou barvu, stříbrný Hamerite už se těší)
Od Hammeritu raději ruce pryč!
Tim bych po předchozích zkušenostech nenatřel ani plot... ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Škoda 742 Forever Team
|
30.8.06, 13:42 |
|
Nepér
|
Tak já nevim, je tro trošku orezlý a mám tu nějakej zbytek no...
Je fakt, že moc mechanicky odolnej není...
Ale zase brousit chycený místa a stříkat ještě základovkou se mi moc nechce...
Jinak tady bych to ukončil, o tom jak to udělat už se tlachá pod tématem "Demontáž pneu z ráfku & povrchová úprava"
|
30.8.06, 14:08 |
|
Bukaj
|
Nepér píše: Tak já nevim, je tro trošku orezlý a mám tu nějakej zbytek no... Je fakt, že moc mechanicky odolnej není... Ale zase brousit chycený místa a stříkat ještě základovkou se mi moc nechce...
Jinak tady bych to ukončil, o tom jak to udělat už se tlachá pod tématem "Demontáž pneu z ráfku & povrchová úprava"
Dobře!
Jdu tam ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Škoda 742 Forever Team
|
30.8.06, 14:32 |
|
Kybergreg
|
Bukaj píše: Nepér píše: Když se doprostřed nasadí původní krytka, troufám si říct, že to nikdo nepozná (až na tu bílou barvu, stříbrný Hamerite už se těší)
Od Hammeritu raději ruce pryč! Tim bych po předchozích zkušenostech nenatřel ani plot... ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Záleží na tom, co si od náteru kdo slibuje. Hammerite je určenej k natírání rezavých konstrukcí s tím, že nezabraňuje dalšímu rezavění! Je to jen speciální barva, která vydrží i na zrezlým materiálu (což jiné běžné barvy nikoliv, ty se odloupnou). Ovšem její pórovitá struktura nezabraňuje přístupu vlhkosti k natřenému materiálu, takže to rezne dál.
|
30.8.06, 14:46 |
|
Jarda S.
|
Kybergreg píše: Bukaj píše: Nepér píše: Když se doprostřed nasadí původní krytka, troufám si říct, že to nikdo nepozná (až na tu bílou barvu, stříbrný Hamerite už se těší)
Od Hammeritu raději ruce pryč! Tim bych po předchozích zkušenostech nenatřel ani plot... ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) Záleží na tom, co si od náteru kdo slibuje. Hammerite je určenej k natírání rezavých konstrukcí s tím, že nezabraňuje dalšímu rezavění! Je to jen speciální barva, která vydrží i na zrezlým materiálu (což jiné běžné barvy nikoliv, ty se odloupnou). Ovšem její pórovitá struktura nezabraňuje přístupu vlhkosti k natřenému materiálu, takže to rezne dál.
jj jenom ten rez neni vidět
|
30.8.06, 14:48 |
|
septim
|
Ja mam Fa rv 89 A dal som tam disky Vaz 2107- 5J-13 Sedia pekne von . vyzera to lepsie, auto lepsie sedi na ceste a je mierne tvrdsie. Disky vpredu zidu v poho a vzadu tak akurat, sirsie nie, Nechal som 165/70, lebo mam skoro nove a nechcem za 5000 novu sadu. Jediny problem je ze stredova diera je vetsi a tak sa to tazsie montuje-musis stale otacat koleso a tak dotahovat, aby sa to centrovalo. A jeden disk bol deravy vo zvare takze som musel dat dusu, inak pohoda. Pasuju aj starsie lady aj samara a Fiaty. Mam tenku rezervu fiat a tam trebalo akurat trosku vybrusit stred a sadlo. ZDAR
_________________ 742.120L Opäť klasika, uloženka, 87´, 58.000km, po 1. majitelovi
791.136B LPG, r.v. 96, Cimbu, KD air filter, 13 BAR kompresia, spotreba priemer 6L LPG uz ex
781.136* LPG, 2. majiteľ predané, dodnes jazdí (žili sme spolu 3 roky)
742.120L 4x bejvalky
|
11.9.06, 20:20 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
tak som sa rozhodol ze nebudem zakladat novy topic ale budem sa pitvat tu
viem ze to bolo asi stokrat premielane ale nejak jasnu odpoved som nenasiel:
mam disky 5,5J R13 a achcem dat vacsie gumy ako 165. aky rozmer odporucate? znacku a typ mam uz istu (continental ECO contact)
aby bol kompromis: cim lepsie drzanie na ceste / nie nejak strasne mensia akceleracia
ja som mal na mysli 175/65 ale tie su bohuzyal strasne drahe. tak potom 175/70 ale tie su zas v priemere o dost vacsie a bojim sa ze budem mat problem s trieskanim o blatnik (auto je o 4 cm nizsie ako seria / HPcka)
diik
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
17.5.07, 15:23 |
|
Jarda S.
|
na 5,5" patří 185 ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
17.5.07, 15:37 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
Sadra17 píše: na 5,5" patří 185 ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
ale profil jaky!!! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
17.5.07, 15:39 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
|