Autor |
Zpráva |
CROWACK
|
kurňa chlapi co je to za novoty? Kde já teď budu na starý kolena shánět logo fabriky OPP Půchov? Abch nevyčníval a měl taky v podpisu logo svého oblíbeného výrobce pneumatik...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
2.12.07, 22:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To ma smysl jen u lepcich znacek ... naky semperity ... (vtip )
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.12.07, 22:09 |
|
|
Radic
|
na rapidu byly semperity když se dovezl...otec říkal že lepší gumy nezažil. A to se testoval fešně co rapid snese ještě nedávno byl jeden na rezervě
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
2.12.07, 22:36 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Matthes píše: To ma smysl jen u lepcich znacek ... naky semperity ... (vtip )
no dobre no
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
2.12.07, 22:51 |
|
|
CROWACK
|
Matthes píše: To ma smysl jen u lepcich znacek ...
Hele chlape nechtěj mě naštvat, už druhej den se seru s počítačem, protože bratr. Dva týdny práce na seminárce v kelu, nechce mi připojit NTFS oddíly disku a já se bojím to zformátovat, abych o data nepřišel úplně...OPP Forever!!!
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
2.12.07, 22:59 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
deekay píše: Matthes píše: To ma smysl jen u lepcich znacek ... naky semperity ... (vtip ) no dobre no
Tosis nemusel davat pryc, sem si delal srandu
|
3.12.07, 09:58 |
|
|
Martin
|
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
3.12.07, 10:04 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
3.12.07, 16:54 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Matthes píše: deekay píše: Matthes píše: To ma smysl jen u lepcich znacek ... naky semperity ... (vtip ) no dobre no Tosis nemusel davat pryc, sem si delal srandu
keby som to tam nechal dlhsie tak sa asi hanbim
u matadoru zalezi na type pneumatiky, nakolko tie lacne maju cielovu skupinu ktora sa pozera len na cenu, ale taka aqullia, to je o inom...
|
3.12.07, 16:55 |
|
|
Ondras83
|
deekay píše: Matthes píše: deekay píše: Matthes píše: To ma smysl jen u lepcich znacek ... naky semperity ... (vtip ) no dobre no Tosis nemusel davat pryc, sem si delal srandu keby som to tam nechal dlhsie tak sa asi hanbim u matadoru zalezi na type pneumatiky, nakolko tie lacne maju cielovu skupinu ktora sa pozera len na cenu, ale taka aqullia, to je o inom...
jj, prej je krásně tichá....ale zase sem slyšel že jede dobře jen rovně, zatáčky a je to špatný....brzdy jak by smet....neim no, kdybych kupoval nový gumy, rozhodně nekoupim MATADOR
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
3.12.07, 18:43 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
ani ja ale urco tie drahsie nie su zle
mne je jedno co je aka znacka, verim testom, pozrem si 5 testov, spriemerujem, pozrem cena-vykon a na zaklade toho sa rozhodnem
|
3.12.07, 19:01 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
deekay píše: ani ja ale urco tie drahsie nie su zle mne je jedno co je aka znacka, verim testom, pozrem si 5 testov, spriemerujem, pozrem cena-vykon a na zaklade toho sa rozhodnem
Haha testy ... myslis ze loby vyrobcu tam nema vahu? Proc treba Nokian nikdy v testech v TV (vcera bylo neco ...) nefiguruje ...
|
3.12.07, 19:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|