Má cenu přezouvat na letní
Autor |
Zpráva |
Ritchma
|
MATTESS píše: Ritchma: v Praze je přes zimu +10°C ?
On je nějakej problém jezdit na letních když neni sníh? Zkoušel si to? Skoro žádnej rozdíl když sem trošku krotíš To že tu neni zima sem myselel že tu nebejvá sníh ani moc námrazy. taky možná protože že když vstanu už je všechno posypaný......
_________________ Škoda favorit 136LS 50kw - prodáno
Citroen saxo VTS 1,6 16v 88kw+ 900kg Schořelo
Audi A4 B5 1,8T
|
12.2.08, 11:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
MATTESS
|
Nejde jen o sníh, ale o celkovou přilnavost k povrchu.
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
12.2.08, 12:10 |
|
|
Ritchma
|
MATTESS píše: Nejde jen o sníh, ale o celkovou přilnavost k povrchu.
Super, ale neměl sem s tim žádnej problém. Jinak zkoušel sem přezout z opravdu kvalitních letních v zimě na sněhu na sračkový zimní (nicméně nový) pneu a přišlo mi to ještě horší než ty letní
Audi A4 B5 1,8T
|
12.2.08, 12:32 |
|
|
Peter50kw
|
Ja zvyknem prezuvat koncom aprila (duben) alebo zaciatkom maja (kveten). Radsej trocha zodrat zimaky ako sa zabit na poladovici na letnakoch. Na jesen zaciatkom oktobra (rijen).
|
12.2.08, 12:51 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
[ja myslim, ze mesice nam prekladat nemusis donedavna sme byli cchoslovaci tak proc to prekladat
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
12.2.08, 13:39 |
|
|
FerdikF
|
Peter50kw píše: Ja zvyknem prezuvat koncom aprila (duben) alebo zaciatkom maja (kveten). Radsej trocha zodrat zimaky ako sa zabit na poladovici na letnakoch. Na jesen zaciatkom oktobra (rijen).
No být tebou, tak to ani nepřezouvám, na tu chvilku to nemá cenu ne
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
12.2.08, 13:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ritchma píše: MATTESS píše: Ritchma: v Praze je přes zimu +10°C ? On je nějakej problém jezdit na letních když neni sníh? Zkoušel si to? Skoro žádnej rozdíl když sem trošku krotíš To že tu neni zima sem myselel že tu nebejvá sníh ani moc námrazy. taky možná protože že když vstanu už je všechno posypaný......
já jsem měl jednou na předu u feldy normál briliantis a vzadu zimní ojetější ale značku už nevím ,to drželo jak přibité a hned radost jezdit celé léto míloš
|
13.2.08, 13:55 |
|
|
Ondras83
|
kachnis píše: [ja myslim, ze mesice nam prekladat nemusis donedavna sme byli cchoslovaci tak proc to prekladat
já myslim že to je lepší, aspoň vim přesně, jaký měsíce myslí
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
13.2.08, 16:25 |
|
|
Luboš
|
Také jsem už loni přezul několik aut na sněhový gumy, ale zatím jsem se ani tady v podhůří sněhu nedočkal. Jaká je šance, že začně v březnu nebo v dubnu chumelit?
|
14.2.08, 18:14 |
|
|
Ritchma
|
Luboš píše: Také jsem už loni přezul několik aut na sněhový gumy, ale zatím jsem se ani tady v podhůří sněhu nedočkal. Jaká je šance, že začně v březnu nebo v dubnu chumelit?
Podle mě nulová. Takže já to sice nestih, ale zejtra ráno musim bezpodmínečně nechat kola minimálně obout, protože musim do auta narvat ještě sport. svody a sport sedačku. A nevim kam bych to všechno poskládal Hlavně je super že mezi 165/70 13" a 185/55 14" je v poloměru jenom 1mm rozdíl v poloměru, takže mi bude pořád správně ukazovat tachometr
Audi A4 B5 1,8T
|
14.2.08, 18:36 |
|
|
patrik-hp
|
|
21.2.08, 17:05 |
|