cyz píše:
Tady toto je důvod proč jsem zanevřel na kupování nových značkových pneumatik - při mojem využití (cesty s přetíženým autem po rozmlácených cestách a následné praskání kordu na zánovních pneu). Teď na léto koupím na Formana buď jeté za dobrou cenu od jednoho borce který to tady prodává nebo protektory Obnova Brno za 600,-/ks, prostě gumy které mi nebude líto po jedné sezóně vyhodit....teď se v podstatě tluču do hlavy že jsem dal za zimní obutí 6 000 i když jsem ho vůbec nevyužil.
jn...taky sem koupil zimáky a sníh byl asi tak 3 tejdny (dohromady)...jedna cesta na hory a tam byl sníh akorát před sjezdovkou, takže ty 3 metry bysme taky dojeli
...naštěstí moc neubili, ikdyž to sou polarisky...
jinak, když jezdíš po rozmlácených cestách s přetíženym autem a pak ti praská kord, tak si kup na pickupa...sou sice dražší, ale vydržej ti do sjetí na plátno
(na pickupu, kterej nám tady zbyl po krachu firmy a nezaplacení materiálu taky byli gumy na pickupa a byli OPRAVDU AŽ NA PLÁTNO....škoda toho motoru, fávo bylo sice zlomený, protože s nim cikáni skákali přes příkop, ale motor šel jak víno, mám ho za barákem, ale sou v něm zalámaný štefty
....)