Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 19:39

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Po výměně kol problém 
Autor Zpráva

Příspěvek 
cyz píše:
Tady toto je důvod proč jsem zanevřel na kupování nových značkových pneumatik - při mojem využití (cesty s přetíženým autem po rozmlácených cestách a následné praskání kordu na zánovních pneu). Teď na léto koupím na Formana buď jeté za dobrou cenu od jednoho borce který to tady prodává nebo protektory Obnova Brno za 600,-/ks, prostě gumy které mi nebude líto po jedné sezóně vyhodit....teď se v podstatě tluču do hlavy že jsem dal za zimní obutí 6 000 i když jsem ho vůbec nevyužil.

jn...taky sem koupil zimáky a sníh byl asi tak 3 tejdny (dohromady)...jedna cesta na hory a tam byl sníh akorát před sjezdovkou, takže ty 3 metry bysme taky dojeli :D...naštěstí moc neubili, ikdyž to sou polarisky...

jinak, když jezdíš po rozmlácených cestách s přetíženym autem a pak ti praská kord, tak si kup na pickupa...sou sice dražší, ale vydržej ti do sjetí na plátno :D (na pickupu, kterej nám tady zbyl po krachu firmy a nezaplacení materiálu taky byli gumy na pickupa a byli OPRAVDU AŽ NA PLÁTNO....škoda toho motoru, fávo bylo sice zlomený, protože s nim cikáni skákali přes příkop, ale motor šel jak víno, mám ho za barákem, ale sou v něm zalámaný štefty :-(....)

27.2.08, 14:51
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Tak gumy na pick-upa chci koupit, chtěl jsem i na zimu, ale Nokian je nevyrábí tak jsem se na to nakonec vykašlal. Na léto to udělám.

27.2.08, 14:54
Profil ICQ

Příspěvek 
hany píše:
p20k píše:
hany píše:
ještě loni jsem měl hliníky a na nich taky 3 roky staré pláště, házeli, řízení se klepalo, tak jsem je vzal na vyvažovačku a bylo vidět obvodové házení, byly sjeté nerovnoměrně, ty plášťě nevěděly co je smyk nebo brzda na podlahu, už nejsou :D

Já za ty tři roky jsem musel jednou zabrzdit téměř až na podlahu jinak vůbec smyky taky neznají. Zkusím je nechat vyvážit a jestli jsou v háji tak zase nový. Ach jo... :? . Ale aspoň ty tři roky co by taky člověk mohl chtít za ty prachy, kdyby to byly nějaký BARUMKy za 1500kč/ks tak mě to štve víc :) .

možná něco na těch Matadorech bude, ty moje byly MP12, pro příště se jim vyhnu :arrow:

Tak už jsem problém vyřešil stačilo je opravdu ty přední jen přehodit na tu stranu jak byly zvyklý a je to zase paráda už se ani nehnou, takže ani vyvažování a ani nový mě nečekají :D .
Díky za názory.

28.2.08, 13:09

Příspěvek 
cyz píše:
Tak gumy na pick-upa chci koupit, chtěl jsem i na zimu, ale Nokian je nevyrábí tak jsem se na to nakonec vykašlal. Na léto to udělám.

jj...ty by to měli vydržet

28.2.08, 20:23
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2