Haluska_ML píše:
no tak ma skončenu vyšku: socialna praca - aj to mu robyla sestra. Myslel som si...
no super ale tak ešte pre istotu nemusim to mať teda zapisane v tom bode 41 a 42? uplne to stači ked to je v dodatku napisane tym malym mrnavym pismom? a pri STK?
aj ked je pravda že nosim pri sebe iba ten maly techničak a tam to nie je ale chem mať papiere v poriadku.... nestojim o problemy koli tomu že niekto si mylsi že to tak je....
socialnu pracu, verejnu spravu a podobne pseudoskoly si chodia robit monocajti, aby mali vyssi tabulkovy plat. ale po tej vyske bude rovnako tupy, ako pred nou.
to co je v dodatku su vsetky vypisane rozmery diskov. mozes mat 4,5" plechy, 5 a 5,5" hlinikace... ku kazdemu tam je napisane, ake gumy na tych diskoch mas mat. velky technicak so sebou nenosis. ak ta zastavi monocajt, je to jeho problem, aby ti dokazal, ze mas pneu (+ disky), ktore nemas povolene. (co je v sucasnosti pre monocajta problem, pokial ma clovek kartickovy technicak, tak to vacsinou nechavaju plavat). to, ze to v malom technicaku nie je, dostatocnym dovodom na pokutu nie je, aj ked by som sa nedivil, keby monocajti typu svagor cloveka o tom presviedcali. a na stk chodis s malym aj velkym technicakom.
k tomu len dodam, ze ty mas v dodatku napisane schvalenie pre konkretne disky, takze si tam nemozes dat hocijake 5, alebo 5,5" disky, ale len tie, ktore tam mas napisane. predpokladam, ze hento su vsetky povodne fako disky, co sa kedy na akcne vybavy montovali, takze pokial pojdes cestou originalnych diskov, nemal by si mat nikde a s nikym ziaden problem.