Re: doporučení značek pneu
...ja je doporucuju na zaklade mejch osobnich zkusenosti - na zaklade techto zkusenosti nemuzu nikomu doporucit polaris 2jky na zimu a matador MP15 na leto...a treba testy psali neco jinyho (ty pneu uz se nevyrabeji)...novy muzou bejt dobry, ale co dalsi roky? polarisky prvni zimu dobry, druhou zimu jsem je radsi sjezdil na leto...na matadorky se treba zeptej Vita...boule, diry v dezenu atd...
urcite ty testy maji vypovydajici hodnotu o tom, co si pak kdo koupi a je to v podstate jedina informace, podle ceho se rozhodnout pro koupi ty a ty gumy, ale nekdy je to tak trosku propaganda...na skoleni conti jsem treba videl graf, kde vyvoj a "kvalita" pneu vyrazne klesa u znacek typu GoodYear, Michelin, Bridgestone a Continental byl o 2 dilky lepsi a jako jedinej mel krivku mirici vzhuru
...a zrovna treba conti sport2jky jsou dobry prilnavosti, ale vydrz ty pneumatiky je hrozna...no a kupuj si na kazdou sezonu novy gumy za 8 tisic a vic...
proste otazka topicu znela doporuceni znacek pneu, tak jsem doporucil, to co znam a co me osobne vyhovuje...