cau vsem, chtel bych se zeptat: mám doma M-ko(120) chci si na ni koupit elektrony asi 13tky jenže se mi nelíbí ty s roztečí 4x130 takže bych si tam chtel dat podložky co mi to zmení no a ty jsou v predu 25mm a vzadu 30mm a nevím jestli když si tam dam pak ty kola jestli to tam vejde.. poradte kdo s tim máte zkušenosti diky
6.4.08, 08:58
Reklama
Reklama
Martin 007
Dezertér
Jesi tam dáš ty podložky, tak ti budou ve předu kola čumět a vzadu budou tak zároveň...velice špatný u policajtů...normální škodovácký disky...já mám třeba Apolla s 185/70 R 13 jsou na Rapidovi ve předu zároveň a vzadu po GO vlečky sou tak náko příjemně utopený...cca 1 - 2 cm...tim beru horní hranu lemu...mimo zástěrku jsou už ted
Prdni kola s gumama a pak řeš podložky...nebo spíš neřeš...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
6.4.08, 10:09
Viky
Pan Kapitán
Re: elektrony skoda 120
jochy píše:
cau vsem, chtel bych se zeptat: mám doma M-ko(120) chci si na ni koupit elektrony asi 13tky jenže se mi nelíbí ty s roztečí 4x130 takže bych si tam chtel dat podložky co mi to zmení no a ty jsou v predu 25mm a vzadu 30mm a nevím jestli když si tam dam pak ty kola jestli to tam vejde.. poradte kdo s tim máte zkušenosti diky
S rozteci 4x130 mas vyber 4 typu ktery na to das legalne. To se ti nelibjej ani jedny? Ja sem si vybrat dokazal.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
S rozteci 4x130 mas vyber 4 typu ktery na to das legalne. To se ti nelibjej ani jedny? Ja sem si vybrat dokazal.
A nějaký kola z novějšího brouka. Ten měl taky 4*130. Třeba taky mangelsy. Ono jich je povícero.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
6.4.08, 12:03
jochy
ty mangelsy z brouka jsou pekný tyse mi libily. akorát za ne chtel15000 a na takovou paradu bohužel nemám... a ibily by se mi trebas 4- paprskové.. aly ty maj rozteč 4x100...
6.4.08, 12:10
jochy
a nemá treba nekdo známe nekde na uřadech... že bych si treba nechal ,,vetsi,, kola pripsat do techničáku???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků