|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Radek19_ae
|
ET33 FELDA DÁM ČI NE?
mám možnost dotáhnout přes německej ebay elektrony 6J x 14 ET33 s gumama 195/60 za slušnou cenu, ale nejsem si jistej jestli to nebude moc trčet ven z blatníku. Vím, že ET35 tam jde. Dík za rady chlapi...
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
17.8.08, 20:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
si to spočítej o kolik ti vyleze kolo ven, klasika ráfek je 4,5 a ET 38 takže to je 114mm širokej ráfek, když vemeš ty tvoje co chceš koupit tak 6 a ET 33 tak to je 152mm což při stejném ET je rozdíl 38mm a ráfek se palcema rozšiřuje na obě strany stejně takže se ti na jedné straně přiblíží k tlumiči o polovinu takže o 19mm a to samé ti veleze na druhé straně ven takže taky 19mm a teď k tomu přihod rozdíl ET což je 5mm takže 19+5=24mm a vnitřek zase musíš odečíst takže 19-5=14mm. takže závěr je ten že proti stávajícímu ráfku se ti vnitřní hrana ráfku přisune k tlumiči o 14mm blíž a venkovní hrana ráfku se ti vysune směrem ven z podběhu o 24mm proti původnímu ráfku, máš tam tolik místa? Pokud ano tak se to tam vejde.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
17.8.08, 21:32 |
|
|
Radek19_ae
|
supr dík ti moc, hned zítra ráno to změřím a uvidím, pak dám vědět jak jsem dopadl.
|
17.8.08, 22:25 |
|
|
Kristensen
|
No teď na to čumím a řikám si co jsem to napsal ale kupodivu výsledek je správnej, ještě mě to nedalo a vzal jsem to jiným počtem a došel jsem ke stejným výsledkům takže je to dobře, na nějaký desetiny si nehraju
|
17.8.08, 22:28 |
|
|
Radek19_ae
|
jj počty ti dou dobře, sem čuměl jak puk na ty čísla , ale chápu.... doufám, že to klapne, jinak asi namorduju lemy blatníků
|
17.8.08, 22:33 |
|
|
Kristensen
|
o počty nejde jde jen o to které číslo ke kterému přičíst nebo odečíst, jsem se sám do toho tak zamotal že jsem si to musel jak idiot namalovat
|
17.8.08, 22:40 |
|
|
Radek19_ae
|
tak jsem si je včera vydražil za 109 EUR, což myslím, že je pěkná cena Jinak podle toho měření by to tam mělo vlízt, ale víš jak, zdání může klamat. O víkendu nebo v příštím týdnu se mi objevíjou doma, tak třeba pak hodím i foto
|
19.8.08, 08:19 |
|
|
OndraM
|
Radek19_ae píše: jj počty ti dou dobře, sem čuměl jak puk na ty čísla , ale chápu.... doufám, že to klapne, jinak asi namorduju lemy blatníků
Nic mordovat nebudeš, tyhle kola http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... highlight= s pneu. 205/50 R15 padnou na feldu jako hrnec na prdel.
_________________ Škoda Felicia Combi 1.3MPI GLXi 91k -> 134Nm Škoda Felicia Combi 1.6MPI GLXi Mercedes-Benz C220 CDI
|
20.8.08, 18:42 |
|
|
Radek19_ae
|
tak kola už mám doma. na disku jsem vyčetl ET 38, takže se někdo při popisu asi překlepl. Zvedl sem vůz, sundal plecháč, nasadil elektron, dal plnej rejd do leva - OK, do prava dřela guma o stabilizátor - kdyby bylo menší ET tak je to v pohodě! Přes Aukro jsem tedy splašil čtyři podložky + k tomu šrouby, tloušťka podložek je 25mm, když to bude moc, tak to s dědou srazíme na sostruhu
Jinak neznáte nějakou stránku kde se daj sehnat rozšiřovací podložky, podložky se změnou rozteče a delší šrouby (30 - 40mm závit) s kuželovým sedlem? zn. LEVNĚ
Díkes
|
2.9.08, 08:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|