|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
hluk nehluk po zamene kol
Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
hluk nehluk po zamene kol
tak nejak mi porad prisel pepca hlucnejs nez jiny skodovky,ikdyz nekdo rikal, ze ne..po vymene kol za zimni se hluk snizil,ale ne jako ze pri 90 ti je auto tissi nez na letnakach (coz sice je,protoze jsou vyssi) ale proste predtim pri 4000 na 3ku byl urcity hluk, a ted pri 4000 na 3ku e to tissi, cim to muze byt?
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
1.12.08, 14:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
změř obvod kol co tam byly a obvod kol co tam máš teď a jestli se ti to nechce měřit tak vyzkoušej najít ten hluk v jiných otáčkách ve vyšších nebo nižších, teřba máš kapánek rozdílnej obvod kol a tím se ti změní spousta věcí
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.12.08, 18:47 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Mlho, ale o tom se tu celou dobu bavime vzdyt pisu,ze kola mam vetsi, ale preci nezavisle na velikosti kola, sou otacky porad stejny..furt 4000 ot sou 4000
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
1.12.08, 20:18 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.12.08, 20:21 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
jiny vzorek pneumatiky, jiny zvuk a hluk, continentaly napr neuslysis, matadorky te zase nenechaji na pochybas, ze je mas nazute
|
1.12.08, 20:28 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
kua, cetli ste muj prvni prispevek,pisu tam, ze pri stejnych otackach, ze podle rychlosti to nelze kdyz sou ty kola VETSI . a ze mam matadorky nebo zimaky to je mi fuck kdyz auto stoji . pisu o otackach, prdte na to
|
1.12.08, 20:54 |
|
|
Radic
|
tak otáčky sou motoru a ne nápravy...třeba je zakopaný krtek tam...tam se může změnit poměr oproti jinému rozměru pneu...cože?
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
1.12.08, 23:37 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ja to dlabu
|
2.12.08, 07:45 |
|
|
Kristensen
|
Radic píše: tak otáčky sou motoru a ne nápravy...třeba je zakopaný krtek tam...tam se může změnit poměr oproti jinému rozměru pneu...cože?
No počkej počkej zase to tak nekomplikuj, jestli mě to myslí dobře (jako že ne že jo ) tak pokud jede na 4000 otáček motoru na 3ku a neklouže mu spojka tak ta rychlost otáčení "všeho" co je na cestě od klikové hřídele přes diferák až po závlačku na bubnu (teď nemyslím že všechno má 4000 otáček ale že při 4řech tisících má všechno vzhledem k ozubeným převodům svoji určitou rychlost), je v tu chvíli stejná jako byla při 4000 otáčkách na menších kolech, jediný co se mění tak obvodová rychlost kola. Je to tak?
|
2.12.08, 08:55 |
|
|
Kristensen
|
Kachnis píše: ja to dlabu
Neboj to se určitě nějak pořeší
|
2.12.08, 08:56 |
|
|
fatal
rejpal
|
Na jaře.
|
2.12.08, 09:00 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Kristensen píše: [. Je to tak?
Ano, ty jediny jsi me pochopil jak to myslim je mi jasny ze behem jizdy o urcite rychlosti v= napr.90km mam cca 3100 otacek namisto letnich 3400, takze pri urc.rychlosti jsou otacky nizsi a tudiz auto tissi.logicke a jasne uz od zacatku,ale kdyz dosahnu pri jizde urc. otacek na urc. stupen,je hluk od motoru nizsi...stejne tak jako kdyz uz nastartuju a motor proslapnu je take tissi...
takze jediny kdo na to kapnul a pochopil je Kristensen, ted uz jen vysvetlit proc tomu tak je
|
2.12.08, 11:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|