Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
RONAL
chtel sem se zeptat, zda-li je treba miti na RONALy nejake specialni matky? ja je zkousel a kdyby byly stefty o 5mm delsi, nemelo by to chybu..tak abych neudelal osudovou chybu a neznicil je.. diky
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
20.10.09, 16:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
paži
|
máš ronaly? ukážeš foto?
|
20.10.09, 18:41 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
musej se umejt a prezout ..Gargy je ma v technicaku, tak asi pujdou na nej..
co ty matky, nevite?
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
22.10.09, 18:59 |
|
|
Ondras83
|
nech je pořádně vyvážit ...a chtěj nalepovací závaží aspoň na vnější strnu (to, co je vidět) to co bude vevnitř auta nech klidně natloukací
když přijedeš, udělám ti to za cenu závaží, jinak grátis
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
22.10.09, 19:46 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
na liťáky patří jedině nalepovací
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
22.10.09, 19:48 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: na liťáky patří jedině nalepovací
no, to je tvrzení proti tvrzení, prostě se zeptám a kdo chce co, to mu tam dám
|
22.10.09, 20:20 |
|
|
ppavel
|
nebudou ty Ronaly na prodej? nebo vyměnim za apolla či meteory
_________________ Kdybych to byl bejval věděl......
|
22.10.09, 20:33 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Pěkný kolíčka. Ty se mi v kombinaci s Mkem líbí uplně nejvíc. Jsi šťaslivec
|
22.10.09, 20:38 |
|
|
darklord
|
ppavel píše: nebudou ty Ronaly na prodej? nebo vyměnim za apolla či meteory
osobne by smo tieto kola vymenil jedine za jupitery
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
22.10.09, 20:43 |
|
|
ppavel
|
darklord píše: ppavel píše: nebudou ty Ronaly na prodej? nebo vyměnim za apolla či meteory osobne by smo tieto kola vymenil jedine za jupitery
huš, nenapovídej....
_________________ Kdybych to byl bejval věděl......
|
22.10.09, 20:49 |
|
|
MATTESS
|
kdyby mi někdo cpal na hliníky naklepávací závaží, tak mu snad tu ruku urazím. A jedině zevnitř.
Kachnis: pokud půjdou závaží nalepovací a jen zevnitř, podívej se, kolik je místa mezi brzdičem a ráfkem. já jsem na předek dával extra nízký
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
22.10.09, 21:33 |
|
|
Ondras83
|
já dávám nalepovací, natloukací (podle přání) dávám jedině zevnitř, zvenku to je prasárna
|
23.10.09, 09:53 |
|
|
ferrari
|
Vidíš, vidíš, Kachnis, ale odpovede si sa nedočkal...aj by som poradil, ale neviem...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
24.10.09, 10:29 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
ferrari píše: Vidíš, vidíš, Kachnis, ale odpovede si sa nedočkal...aj by som poradil, ale neviem...
Pravdu dis. Hele Kachnis kdyz nahodis kolo a nasroubujes matku, je celej zavit vyuzitej nebo ne? Diry na kole jsou tak akorat na steft nebo jse tam vetsi dira jako u kopretin(co jsem koukal na fotky tak mi to tak neprijde)? POkud matka nedrzi na celym zavite uz to nebude zrovna to ono a chtelo by to delsi stefty. dosedaci plochy matky vypadaji stejne jako u apoll a tam se pouzivaj normalni matky takze z thoo usuzuju, ze specialnich matek netreba...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
24.10.09, 11:23 |
|
|
patrik-hp
|
Vážení a milí naklepávací závaží se dělá i na litý kola,který mají límec na to uzpůsobený....Naklepávací závaží je mnohem přesnější a lehčí na montáž než-li polepovat kolo pásama závaží,který kolo akorát zasrávaj lepidlem...Pokud si ho nepřejete,volte tedy lepící...
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
Naposledy upravil patrik-hp dne 29.10.09, 22:06, celkově upraveno 1
|
24.10.09, 12:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|