Autor |
Zpráva |
speedman
Tydýt
|
roširene 14"
vieťe kto a zakolko by vedel roširiť klasicke žehličkove 14" aby som tam dostal gumi 185/65....najlebsie niekde v okoli trenčina
|
28.4.09, 16:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
to už se nedělá...dřív si to dělali lidi sami, vim, že sme to měli na poláku taky...prostě na soustruhu upíchnout, navařit proužek, srovnat na soustruhu a dovařit disk....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
28.4.09, 19:16 |
|
|
speedman
Tydýt
|
Ondras83 píše: to už se nedělá...dřív si to dělali lidi sami, vim, že sme to měli na poláku taky...prostě na soustruhu upíchnout, navařit proužek, srovnat na soustruhu a dovařit disk.... ak som to sprevne pochopil tak mám v strede ten disk rozrezať,navariť tam medzikus a dovariť druhu časť?????
_________________ škoda 120M=zošrotované...teraz šetrím na Fačko
|
31.5.09, 08:35 |
|
|
venda
|
Nedělej s tím radši nic a nech to být tak, jak to je.
|
31.5.09, 08:39 |
|
|
Ondras83
|
venda píše: Nedělej s tím radši nic a nech to být tak, jak to je.
přesně tak...jestli chceš široký kolo, tak si ho kup
|
31.5.09, 08:46 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: venda píše: Nedělej s tím radši nic a nech to být tak, jak to je. přesně tak...jestli chceš široký kolo, tak si ho kup
Dobrý no, a jako když bych chtěl na 120 14"ky na který by šla chrom poklička, a zároveň aby na to šly nějaký rozumný gumy, tj. mít to šířku tak 5" tak co? Mě osobně by se taky převařáky líbily. Ovšem ta náročnost na přesnost.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
31.5.09, 19:15 |
|
|
Ondras83
|
Carlos píše: Ondras83 píše: venda píše: Nedělej s tím radši nic a nech to být tak, jak to je. přesně tak...jestli chceš široký kolo, tak si ho kup Dobrý no, a jako když bych chtěl na 120 14"ky na který by šla chrom poklička, a zároveň aby na to šly nějaký rozumný gumy, tj. mít to šířku tak 5" tak co? Mě osobně by se taky převařáky líbily. Ovšem ta náročnost na přesnost.
ATS
edit:
http://novepneumatiky.cz/index.php?opti ... 1&Itemid=3
|
31.5.09, 20:13 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Re: roširene 14"
speedman píše: vieťe kto a zakolko by vedel roširiť klasicke žehličkove 14" aby som tam dostal gumi 185/65....najlebsie niekde v okoli trenčina U nas nieco take hadam aj zvladnu , pojdem sa ti spytat po skuskach , chces ich len rozsirit alebo aj prevratit ?
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
31.5.09, 21:51 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: Carlos píše: Dobrý no, a jako když bych chtěl na 120 14"ky na který by šla chrom poklička, a zároveň aby na to šly nějaký rozumný gumy, tj. mít to šířku tak 5" tak co? Mě osobně by se taky převařáky líbily. Ovšem ta náročnost na přesnost. ATS edit: http://novepneumatiky.cz/index.php?opti ... 1&Itemid=3
7" široký? Si upad. Nehledě na to, že jsou drahý, a nevim nevim jestli maj 4*130. Ale pěkný jsou to jo.
Ale převařený 14"ky to by mě bralo taky dost...
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
31.5.09, 23:10 |
|
|
speedman
Tydýt
|
Jonny píše: speedman píše: vieťe kto a zakolko by vedel roširiť klasicke žehličkove 14" aby som tam dostal gumi 185/65....najlebsie niekde v okoli trenčina U nas nieco take hadam aj zvladnu , pojdem sa ti spytat po skuskach , chces ich len rozsirit alebo aj prevratit ? aj prevariť.....keby to neprevarim tak by mi to pri plnom rajte šuchalo o kasnu..
|
1.6.09, 13:37 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
speedman píše: Jonny píše: U nas nieco take hadam aj zvladnu , pojdem sa ti spytat po skuskach , chces ich len rozsirit alebo aj prevratit ? aj prevariť.....keby to neprevarim tak by mi to pri plnom rajte šuchalo o kasnu.. no kedze kola 14´ na uzku su 4,5 J a na 185 sa doporucuje min 5 - 5,5 J to je o kolko rozsirenie v mm ?
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
2.6.09, 10:04 |
|
|
MATTESS
|
1"=25,4mm (základní převody)
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
2.6.09, 10:26 |
|
|
speedman
Tydýt
|
Jonny píše: speedman píše: Jonny píše: U nas nieco take hadam aj zvladnu , pojdem sa ti spytat po skuskach , chces ich len rozsirit alebo aj prevratit ? aj prevariť.....keby to neprevarim tak by mi to pri plnom rajte šuchalo o kasnu.. no kedze kola 14´ na uzku su 4,5 J a na 185 sa doporucuje min 5 - 5,5 J to je o kolko rozsirenie v mm ? už vieš čo by to stalo????
|
22.6.09, 19:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|