Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 15:33

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 nakres kol felina 
Autor Zpráva

Příspěvek nakres kol felina
Zdravim

Nemate niekto niekde nakres ako maju byt poskladane zadne kola (bubon) vo felicii???

Podarilo sa mi to aksoi rozobrat - menil som oblozenia a brzdove lana na rucnu brzdu a asi som to zlozil zle lebo mi vobec nebrzdia a ani rucna brzda nejde. (jedna sa mi hlavne o tie pruzinky a tie "plechy" co do seba zapadaju)

Diki moc

18.9.06, 09:49
Pspvek Reklama

Příspěvek 
to vazne nikdo neviete ako maju byt tie bubny zlozene tak aby mi sla aj rucna brzda??? Alebo aspon nejaky odkaz..... pls

19.9.06, 06:29

Příspěvek 
Did je to úplně jednoduchý.... mezi ty čelisti šoupneš ten dlouhej kus kovu, ale pozor na každou stranu je jinej.....a do toho železa potom našoupneš samostav (trojúhelníček se zoubkama) a šoupneš na něj pružinku a přichytíš ji dole na čelistech. Celkem tam sou 4 pružinky. Ta nejsilnější je úplně dole a drží spodek čelistí pohromadě ana tom železu nahoře sou potom další dvě pružiny přichycený nahoře na čelistech.... no a samozřejmě nesmíš zapomenout ještě před tímhle vším nasadit to lanko ručky. Kup si knížku...tam to uvidíš. Vypadá to složitě ale nic natom není.... To že ti to nebrzdí bych viděl na ty samostavy...jestli si je tam nezapoměl dát:)

19.9.06, 08:41
Profil ICQ

Příspěvek 
no heskyyyyyy

Ak si dobre pamatam tak ja som tam tie trojuholnicky so zubkami ani nemal...... asi predchadzajuci majitel - zrejme dost velky kreten, ich tam nedal (zrejme stratil, alebo nieco na tom bude). Takze budem musiet ist asi nieco take kupit....

Diki moc, inak podla toho co opisujes to mam dobre zlozene len tie trojuholnicky... :roll:

19.9.06, 10:43

Příspěvek 
Pozri sa na http://etka.auto2.ru/epc/cat/sk/FEL/1997/101/54/4330369/ , snáď sa ti to podarí podľa toho zložiť.

19.9.06, 11:07
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]