Autor |
Zpráva |
romis181
|
opotřebení zimních kol
je možné aby se u zimních kol v létě sjel vzorek na predních kolech u fabie o hodne rychleji než v zimě!dekuji za odpoved
|
14.6.09, 17:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
ano je to mozne, jediny pripad kedy sa pneumatiky nederu je ked su odlozene v garazi. a zimne pneu sa v lete deru rychlejsie pretoze maju maksiu zmes ako letne ktore su tvrdsie
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
14.6.09, 17:11 |
|
|
venda
|
Je. Zimní gumy jsou určeny pro provoz při teplotách nižších než 5 stupňů. A při letních teplotách ubývají podstatně rychleji.
|
14.6.09, 17:13 |
|
|
Ondras83
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
14.6.09, 18:59 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
halvně si nehc pravidelně dělat geometrii.... Chodím na ní každého pul roku a stejěn sem zapaltil už dvě sadama gum. Jednou to byla prý špatná směs ale podruhé to babička nenechala rok vyvážit a letní byly za 5tkm vhajzlu
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
14.6.09, 22:48 |
|
|
paži
|
Josef.Radocha píše: halvně si nehc pravidelně dělat geometrii.... Chodím na ní každého pul roku a stejěn sem zapaltil už dvě sadama gum. Jednou to byla prý špatná směs ale podruhé to babička nenechala rok vyvážit a letní byly za 5tkm vhajzlu
fakt to nechváš tolikrát vážit?? mě měřili geometrii po letech a nebyla prý žádná odchylka...
|
14.6.09, 23:37 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
na fábii pokud to neuděláš pravidelně tak to zlikviduješ klidně za sezónu. Rapid to bude potřebovat taky ale až budou penízky.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
15.6.09, 10:41 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
naše nikdy nebyla na geometrii a to už má 40tis s našim provozem a gumy se sjíždí rovnoměrně a nikam to netáhne tak nemam důvod dělat geometrii
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
15.6.09, 10:44 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
to mi prijde jako hroznej ulet chodit tak casto na geometrii..asi chybna konstrukce vozidla jinak ja byl na geometrii pred 3 rokama a ted na stk sem mel porad odklon a sbihavost v toleranci.
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
15.6.09, 16:21 |
|
|
ferrari
|
Booohačát, tatko nebol so šáde na geometrii snáď nikdy, dokonca pred cca 3 rokmi mal menené zvisláky + guláky a mal ísť na geometriu, ale nejak sa na to vys..l a dodnes to jazdí v poho, pneu sa derú rovnomerne, tak to bude asik OK...zo skúseností sa na geometriu chodí tak po nejakom zásahu do nápravy...najazdí do 10 000 km/rok
A priateľkina Corsa nebola 13 rokov (odnovoti) na geometrii a keď mi to minulý rok ťahala doľava, tak som na kontrolu geometrie bol a všetko v poriadku...ale to auto má najazdených cca 55 000 km...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
15.6.09, 16:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|