|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
barva na plecháče
v nejbližší době chci na auto dávat zimní kola ale jsou trošku orezlá (jen povrchově díky soly) a chtěl sem je natřít nějakou základní barvou ...
muže ta barva být obyčejná nebo musí být lépe tepelně odolná ?
předem díky
|
4.2.10, 10:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: barva na plecháče
hardb píše: v nejbližší době chci na auto dávat zimní kola
na konci zimy budes davat zimni kola?
jinac staci normalni barva jenom to kolo poradne od rzi ocisti jinac to nema smysl[/img]
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
4.2.10, 11:20 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Re: barva na plecháče
tušil sem že se někdo zeptá
důvod je ale jednoduchej do včerejška jsem měl auto v depozitu tak se s ním nikam nemohlo, ale kdyby náhodou bylo potřeba teď někam jet tak tam na tu chlívy dám ty Zimáky a navíc tam budu dávat do 14 dní plyn tak až ho tam dá at se nebojí ten mechanik to auto projet - at ví jak to funguje
|
4.2.10, 12:01 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
tak to tam zatim hod ty rezave, technik na to koukat nebude
na jare sundat gumy, opiskovat nebo osmirglovat, striknout zakladovkou a potom barvou podle tveho uvazeni
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
4.2.10, 12:03 |
|
|
sharpers
|
jn asi bude nejlepší to na tu chvíli neřešit a pak to udělat důkladně...s fotrem sme je na fačku odrezili ocelovým kartačem ve vrtačce, pak normal zaklad a stříbrná barva ve spreji a vypada to ok
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
4.2.10, 12:10 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
no newa
už sem to taky vzal tím olecelákem na vrtačce, šmirglem a dodělal ručním ocelákem, odmastil, natřel základovkou a čekám až zaschne ... pak to asi natřu černou barvou ...
|
4.2.10, 13:38 |
|
|
varok
|
Jestli mohu poradit, použil bych Hammerite. Mám s ním výborné zkušenosti. Né ale jako v reklamě na rez. Normálně zbavit rzi, třeba tím kartáčem ve vrtačce nebo flexce a na to ten Hammerite. Dnes je už dost odstínů. Nemusí se pod to dávat ani základ, ale může. Má skvělou odolnost. Je potřeba dát asi tři vrstvy, po každé dokonale proschnout. Na staré škodovce 105 jsem to kdysy měl asi dva roky a disky jako nové. Na starém fáčku taky asi tři roky a nebylo poznat náznaky koroze. Jak jsem psal, je ale potřeba se zbavit před nátěrem nebo nástřikem koroze
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
21.2.10, 14:13 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
varok píše: Jestli mohu poradit, použil bych Hammerite. Mám s ním výborné zkušenosti. Né ale jako v reklamě na rez. Normálně zbavit rzi, třeba tím kartáčem ve vrtačce nebo flexce a na to ten Hammerite. Dnes je už dost odstínů. Nemusí se pod to dávat ani základ, ale může. Má skvělou odolnost. Je potřeba dát asi tři vrstvy, po každé dokonale proschnout. Na staré škodovce 105 jsem to kdysy měl asi dva roky a disky jako nové. Na starém fáčku taky asi tři roky a nebylo poznat náznaky koroze. Jak jsem psal, je ale potřeba se zbavit před nátěrem nebo nástřikem koroze
díky na tu značku barvy jsem se díval hned jak sem chtěl spravovat auto škoda že sem jí hned nevzal (byla celkem drahá v OBI) no nevadí příště už budu vědět čím to natřít
jinak ty plecháče sem vzal jen tak provizorně obyč základní barvou a barvou kterou jsem stříkal auto třeba to chvíli vydrží samozřejmě před tím jsem to přejel ocelákem ve vrtačce, ručním a nakonec šmirglem a odmastil ..
|
21.2.10, 16:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|