|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Heavyrider
|
zápis kol do TP 105l
Prosím všechny o radu jde individuálně schválit jiný typ ráfku na škodu 120 respaktive 105l
mam na škůdce 7*15 chromový kola mangels a policie se na ně netváří příliš nadšeně tak jestli je něco jako státní zkušebna nebo nějáká obdoba kde by mi to schválili a na základě toho by mi dal dopravní inspektorát vyjímku nebo tak něco.
Předem díky
|
26.2.07, 13:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: zápis kol do TP 105l
Heavyrider píše: Prosím všechny o radu jde individuálně schválit jiný typ ráfku na škodu 120 respaktive 105l mam na škůdce 7*15 chromový kola mangels a policie se na ně netváří příliš nadšeně tak jestli je něco jako státní zkušebna nebo nějáká obdoba kde by mi to schválili a na základě toho by mi dal dopravní inspektorát vyjímku nebo tak něco.
Předem díky
http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... yrobcu.htm
Vyjadreni Skoda Auto a.s., odstavec C7.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
26.2.07, 14:38 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: zápis kol do TP 105l
no ale kazdopadne dej vedet jaxi dopad
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
26.2.07, 18:52 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
napiš si do škodovky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.2.07, 20:01 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|