|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Lukáš
|
Brzdove desky
Dnes jsem menil brzdove desky u Favorita a mam takovy problem ze kdyz jsem s nima jel cca 15km tak se mi pak z nich zacalo dost kourit, jakoby se neco palilo, cim to muze byt?
|
8.8.07, 17:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Buď visí váleček, plovoucí třmen, nebo je na desce větší vrstva barvy a ta nechodí ve třmenu volně, rozdělej to, pístek musí jít třeba šroubovákem (opatrně) zatlačit bez většího násilí, plovoucí třmen musí chodit lehce rukou a při zataženým válečku musíš lehce pohnout destičkama.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
8.8.07, 17:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já jsem to měl jednou u destiček made in germany, značku už nevím, vodítka ok pístky jak nové, a taky po několika zabrzdění to špatně brdilo a jen se z toho kouřilo, ne vyloženě smrad, ale takový opar, tak jsme brousili, kouřili, brousili a po ujetí asi 50 km jsme koupili lucas a bylo to v pohodě miloš
|
8.8.07, 20:52 |
|
|
patrik-hp
|
Re: Brzdove desky
Lukáš píše: Dnes jsem menil brzdove desky u Favorita a mam takovy problem ze kdyz jsem s nima jel cca 15km tak se mi pak z nich zacalo dost kourit, jakoby se neco palilo, cim to muze byt?
V tomto případě se drž originálních dílů.Všichni si totiž myslí,jaké umějí vyrobit destičky.?!.
|
15.8.07, 08:38 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|