|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
morfeuz
|
bílé disky ?
ahoj sháním nové alu disky bílé barvy...co nejlevnější, na feldu. Víte o nějákých ? našel jsem jenom speedline a Braid, ale ta cena
|
3.9.07, 15:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
Myslim že máš smůlu, jestli nechceš závodní kola, tak si je budeš muset asi stříknout, v bílý barvě to snad nikdo neprodává, nikde jsem to neviděl.
Ještě si neodpustím poznámečku, že bilá kola se mi líbí akorát na závoďáku. Na civil podle mě patří stříbrná barva, případně leštěný nebo chromovaný povrch. Ale dělej si samozřejmě jak chceš.
|
3.9.07, 15:59 |
|
|
DRYVER
|
Ta cenu bude na zavodni disky skoro vsude stejna pokud nezenes nejakou corku. Sice bila barva je pekna na peknych kolech, ale je to strasne neprakticke protoze zhruba po 20 km uz tam mas nanos spiny z brzd. A po kazde jizde je cistit asi taky neni to prave orechove. Jedina levna moznost je nechat si opiskovat stavjici kola a pak je striknout bilou barvou a bezbarvym lakem
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
3.9.07, 17:37 |
|
|
Peter-Sweter
|
Mne sa biele kolesa pacia tiaz iba na zavodnych autach. Ja mam obycajne disky streknute chromovym sprejom. Myslim, ze je to tak pekne a ani sa to tak rychlo nezaspini ako keby boli biele. Ale kazdy ma iny vkus. O chromovom spreji sme tu uz mali rec. Staci kupit chromovy sprej na kolesa (extra prilnavy a odolny) zhruba za 260 ,- Sk a mas.
_________________ Mám Škoda 120, na ktorej sa v poslednej dobe stale s niecim hram a vylepsujem
|
3.9.07, 19:29 |
|
|
knorr
|
to hej chromovy sprej tak to radšej striebrenku obyčajnu. ja mam biele disky pravda je že po par kylometroch je to čirne ale len predne. a ked si umyvaš auto tak často ako ja tak ti to ani nevadi. no rozhodne biele disky patria len na upravené auta a nie na seriovky to mate pravdu. a najskor kupiš asi nejake od OZ racing. ale to bude mastne. poprípade kup nejake disky v zlom stave myslim teda olupane a tak a daj si ich opieskovať a potom komaxit. to by malo byť ok
|
22.9.07, 13:31 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|