Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 14:02

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Nemohu se rozhodnout !?! 
Autor Zpráva

Příspěvek Nemohu se rozhodnout !?!
Zdravim, potřebuju si koupit zimáky na Ford Transit FT100 2.5D SWB a nemůže se zaboha rozhodnout mezi těmito třemi pneu:

NOKIAN C HKPL CS M+S 185/80 R14
Obrázek

MICHELIN C AG.81 SNOW ICE M+S 185/80 R14
Obrázek

GOODYEAR C UG M+S 185/80 R14
Obrázek

Co mi poradíte???

27.9.07, 20:44
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
HAKKAPELIITTA je supr guma, pouzivam starsi verzi a je to supr :mrgreen: Nokian je proste Nokian, vem si ze oni tam maj ve Finsku furt zimu a timhle za zabyvaji velmi dlouho ... Je to to nejlepci co muzes mit :D

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

27.9.07, 20:52
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Matthes píše:
HAKKAPELIITTA je supr guma, pouzivam starsi verzi a je to supr :mrgreen: Nokian je proste Nokian, vem si ze oni tam maj ve Finsku furt zimu a timhle za zabyvaji velmi dlouho ... Je to to nejlepci co muzes mit :D

No jo, ale co když bude zima zase teplá jako loni, vydržej i tohle ty Severácký Nokiany???

27.9.07, 20:57
Hliník navždy.

Příspěvek 
fux.dggn píše:
No jo, ale co když bude zima zase teplá jako loni, vydržej i tohle ty Severácký Nokiany???

No ja sem je na podzim nandal a ve stejnym stavu na jare zase sundal a to byla tepla zima a mel sem blbou sbihavost. Co sem je zkousel tech par snehovych dnu tak dobry, kde skodovka s OR34 hrabala a nejela (kopecek ze zahrady) tak s Nokiany sem se rozjel v poho bez podhrabnuti. Brzdeni taky dobry, no chtelo by to ABS, sel sem lehce sikmo, ale zadny hodiny nebo podobny veci ...

27.9.07, 21:00

Příspěvek 
Matthes píše:
fux.dggn píše:

No ja sem je na podzim nandal a ve stejnym stavu na jare zase sundal a to byla tepla zima a mel sem blbou sbihavost. Co sem je zkousel tech par snehovych dnu tak dobry, kde skodovka s OR34 hrabala a nejela (kopecek ze zahrady) tak s Nokiany sem se rozjel v poho bez podhrabnuti. Brzdeni taky dobry, no chtelo by to ABS, sel sem lehce sikmo, ale zadny hodiny nebo podobny veci ...

Super pokec ukecal si mě do Nokianů (stejně to u mě byl taky favorit :D )

Jinak ještě by mě zajímalo, ty máš ty nokiany na jakym autě???

27.9.07, 21:05
Hliník navždy.

Příspěvek 
fux.dggn píše:

125L, nekteri inteligenti mi rikali ze sem ti zdvojnasobil cenu auta :evil:

27.9.07, 21:06

Příspěvek 
Matthes píše:
fux.dggn píše:

125L, nekteri inteligenti mi rikali ze sem ti zdvojnasobil cenu auta :evil:

Nebudu tvrdit, že nemají pravdu, ale kdo to neskusí, nemá mít blbý narážky.....jdu do nich 8) :D

27.9.07, 21:17
Hliník navždy.

Příspěvek 
fux.dggn píše:
Nebudu tvrdit, že nemají pravdu, ale kdo to neskusí, nemá mít blbý narážky.....jdu do nich 8) :D

Nemaj pravdu pac to auto ma vetsi cenu, aspon pro me 8)

Na jakou napravu mas nahon? Jestli na zadek ... tak to je potreba s tim pocitat pokud bude auto prazdny, nejezdit zatacky moc pod plynem a rozjezdy ... nevim no, jizdni vlastnosti jinak OK samozrejme ... Tohle je nedostatek auta jako takovyho :(

27.9.07, 21:23

Příspěvek 
Matthes píše:
fux.dggn píše:

Nemaj pravdu pac to auto ma vetsi cenu, aspon pro me 8)

Na jakou napravu mas nahon? Jestli na zadek ... tak to je potreba s tim pocitat pokud bude auto prazdny, nejezdit zatacky moc pod plynem a rozjezdy ... nevim no, jizdni vlastnosti jinak OK samozrejme ... Tohle je nedostatek auta jako takovyho :(

Je to zadokolka......no uvidíme.......jezdim hodně s vlekem i v zimě, přes zimu najezdim něco kolem 12000km, tak se uvidí jak to bude ubejvat, jinak nic moc těžkýho nevozim, spíš to de na objem. Ale přece jen je to Transit a to je trošku těžší než Škodofka :shock:

27.9.07, 21:30

Příspěvek 
transit ma nedostatek ze bez nakladu s tim nejde vyjet po nezpevnenem povrchu nikam...nahon na zadek a jen par kg zatizeni dela svoje. A s tou cenou auta...nekdo si rekne ze to nema trzni hodnotu vetsi nez x tisic ale kdyz je to srdcovka tak se to neda pocitat na penize. Ja bych Rapidka neprodal pod 100 000 :lol:

edit: a ze je tezsi...nerozhoduje...mas prece pneu na dodavku a ne na osobak tak co

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

27.9.07, 21:32
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Radic píše:
transit ma nedostatek ze bez nakladu s tim nejde vyjet po nezpevnenem povrchu nikam...nahon na zadek a jen par kg zatizeni dela svoje. A s tou cenou auta...nekdo si rekne ze to nema trzni hodnotu vetsi nez x tisic ale kdyz je to srdcovka tak se to neda pocitat na penize. Ja bych Rapidka neprodal pod 100 000 :lol:

edit: a ze je tezsi...nerozhoduje...mas prece pneu na dodavku a ne na osobak tak co

Tak tak, jinak o kolik je transit tezsi? O 500kg (prazdnej)? :)

27.9.07, 21:48

Příspěvek 
Matthes píše:
Radic píše:

Tak tak, jinak o kolik je transit tezsi? O 500kg (prazdnej)? :)

Pohotovostní je 1757kg a celk.: 2650kg a jezdim s vlekem 1500kg

28.9.07, 11:09

Příspěvek 
Já bych šel do těch posledních, ty první mají plnou středovou drážku, ty druhý zase plný kraje.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

28.9.07, 12:22

Příspěvek 
Kristensen píše:
Já bych šel do těch posledních, ty první mají plnou středovou drážku, ty druhý zase plný kraje.

S těma Goodyearkama je problém v tom, že už se jenom vyprodávaj zásoby a sehnat 185/80 R14 už je skoro nemožný.....jedině 185/75 R14, čož neni takovej rozdíl v rozměru a dokonce maji i větší rychlostní index, ale asi bych s tim mohl mýt problémy??? Jinak vodu odváděj asi perfektně, v hlubokym sněhu sou nepřekonatelný a taky hodně dlouho vydržeji, ale tím že mají tvrdší směs, tak se prej na mokré vozovce snadnou utrhnou a na uježděnym sněhu taky nic moc.......šel bych do nich kdybych věděl, že s tim rozměrem nebudu mít problémy, protože jsou z těch třech nejlevnější.

28.9.07, 12:35
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Nemohu se rozhodnout !?!
fux.dggn píše:
Zdravim, potřebuju si koupit zimáky na Ford Transit FT100 2.5D SWB a nemůže se zaboha rozhodnout mezi těmito třemi pneu:

NOKIAN C HKPL CS M+S 185/80 R14
Obrázek

MICHELIN C AG.81 SNOW ICE M+S 185/80 R14
Obrázek

GOODYEAR C UG M+S 185/80 R14
Obrázek

Co mi poradíte???

a co třeba na moravu nezdíš mám před barákem trranzita 94 na pneu je 14,000 km a motor v háji a jde do šrotu přehodíš něco poplatíš a jedeš na hlavní město miloš

29.9.07, 19:34
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další