Autor |
Zpráva |
fux.dggn
|
Nemohu se rozhodnout !?!
Zdravim, potřebuju si koupit zimáky na Ford Transit FT100 2.5D SWB a nemůže se zaboha rozhodnout mezi těmito třemi pneu:
NOKIAN C HKPL CS M+S 185/80 R14
MICHELIN C AG.81 SNOW ICE M+S 185/80 R14
GOODYEAR C UG M+S 185/80 R14
Co mi poradíte???
|
27.9.07, 20:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
HAKKAPELIITTA je supr guma, pouzivam starsi verzi a je to supr Nokian je proste Nokian, vem si ze oni tam maj ve Finsku furt zimu a timhle za zabyvaji velmi dlouho ... Je to to nejlepci co muzes mit
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
27.9.07, 20:52 |
|
|
fux.dggn
|
Matthes píše: HAKKAPELIITTA je supr guma, pouzivam starsi verzi a je to supr Nokian je proste Nokian, vem si ze oni tam maj ve Finsku furt zimu a timhle za zabyvaji velmi dlouho ... Je to to nejlepci co muzes mit
No jo, ale co když bude zima zase teplá jako loni, vydržej i tohle ty Severácký Nokiany???
|
27.9.07, 20:57 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
fux.dggn píše: No jo, ale co když bude zima zase teplá jako loni, vydržej i tohle ty Severácký Nokiany???
No ja sem je na podzim nandal a ve stejnym stavu na jare zase sundal a to byla tepla zima a mel sem blbou sbihavost. Co sem je zkousel tech par snehovych dnu tak dobry, kde skodovka s OR34 hrabala a nejela (kopecek ze zahrady) tak s Nokiany sem se rozjel v poho bez podhrabnuti. Brzdeni taky dobry, no chtelo by to ABS, sel sem lehce sikmo, ale zadny hodiny nebo podobny veci ...
|
27.9.07, 21:00 |
|
|
fux.dggn
|
Matthes píše: fux.dggn píše: No jo, ale co když bude zima zase teplá jako loni, vydržej i tohle ty Severácký Nokiany??? No ja sem je na podzim nandal a ve stejnym stavu na jare zase sundal a to byla tepla zima a mel sem blbou sbihavost. Co sem je zkousel tech par snehovych dnu tak dobry, kde skodovka s OR34 hrabala a nejela (kopecek ze zahrady) tak s Nokiany sem se rozjel v poho bez podhrabnuti. Brzdeni taky dobry, no chtelo by to ABS, sel sem lehce sikmo, ale zadny hodiny nebo podobny veci ...
Super pokec ukecal si mě do Nokianů (stejně to u mě byl taky favorit )
Jinak ještě by mě zajímalo, ty máš ty nokiany na jakym autě???
|
27.9.07, 21:05 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
fux.dggn píše: Super pokec ukecal si mě do Nokianů (stejně to u mě byl taky favorit ) Jinak ještě by mě zajímalo, ty máš ty nokiany na jakym autě???
125L, nekteri inteligenti mi rikali ze sem ti zdvojnasobil cenu auta
|
27.9.07, 21:06 |
|
|
fux.dggn
|
Matthes píše: fux.dggn píše: Super pokec ukecal si mě do Nokianů (stejně to u mě byl taky favorit ) Jinak ještě by mě zajímalo, ty máš ty nokiany na jakym autě??? 125L, nekteri inteligenti mi rikali ze sem ti zdvojnasobil cenu auta
Nebudu tvrdit, že nemají pravdu, ale kdo to neskusí, nemá mít blbý narážky.....jdu do nich
|
27.9.07, 21:17 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
fux.dggn píše: Nebudu tvrdit, že nemají pravdu, ale kdo to neskusí, nemá mít blbý narážky.....jdu do nich
Nemaj pravdu pac to auto ma vetsi cenu, aspon pro me
Na jakou napravu mas nahon? Jestli na zadek ... tak to je potreba s tim pocitat pokud bude auto prazdny, nejezdit zatacky moc pod plynem a rozjezdy ... nevim no, jizdni vlastnosti jinak OK samozrejme ... Tohle je nedostatek auta jako takovyho
|
27.9.07, 21:23 |
|
|
fux.dggn
|
Matthes píše: fux.dggn píše: Nebudu tvrdit, že nemají pravdu, ale kdo to neskusí, nemá mít blbý narážky.....jdu do nich Nemaj pravdu pac to auto ma vetsi cenu, aspon pro me Na jakou napravu mas nahon? Jestli na zadek ... tak to je potreba s tim pocitat pokud bude auto prazdny, nejezdit zatacky moc pod plynem a rozjezdy ... nevim no, jizdni vlastnosti jinak OK samozrejme ... Tohle je nedostatek auta jako takovyho
Je to zadokolka......no uvidíme.......jezdim hodně s vlekem i v zimě, přes zimu najezdim něco kolem 12000km, tak se uvidí jak to bude ubejvat, jinak nic moc těžkýho nevozim, spíš to de na objem. Ale přece jen je to Transit a to je trošku těžší než Škodofka
|
27.9.07, 21:30 |
|
|
Radic
|
transit ma nedostatek ze bez nakladu s tim nejde vyjet po nezpevnenem povrchu nikam...nahon na zadek a jen par kg zatizeni dela svoje. A s tou cenou auta...nekdo si rekne ze to nema trzni hodnotu vetsi nez x tisic ale kdyz je to srdcovka tak se to neda pocitat na penize. Ja bych Rapidka neprodal pod 100 000
edit: a ze je tezsi...nerozhoduje...mas prece pneu na dodavku a ne na osobak tak co
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
27.9.07, 21:32 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Radic píše: transit ma nedostatek ze bez nakladu s tim nejde vyjet po nezpevnenem povrchu nikam...nahon na zadek a jen par kg zatizeni dela svoje. A s tou cenou auta...nekdo si rekne ze to nema trzni hodnotu vetsi nez x tisic ale kdyz je to srdcovka tak se to neda pocitat na penize. Ja bych Rapidka neprodal pod 100 000 edit: a ze je tezsi...nerozhoduje...mas prece pneu na dodavku a ne na osobak tak co
Tak tak, jinak o kolik je transit tezsi? O 500kg (prazdnej)?
|
27.9.07, 21:48 |
|
|
fux.dggn
|
Matthes píše: Radic píše: transit ma nedostatek ze bez nakladu s tim nejde vyjet po nezpevnenem povrchu nikam...nahon na zadek a jen par kg zatizeni dela svoje. A s tou cenou auta...nekdo si rekne ze to nema trzni hodnotu vetsi nez x tisic ale kdyz je to srdcovka tak se to neda pocitat na penize. Ja bych Rapidka neprodal pod 100 000 edit: a ze je tezsi...nerozhoduje...mas prece pneu na dodavku a ne na osobak tak co Tak tak, jinak o kolik je transit tezsi? O 500kg (prazdnej)?
Pohotovostní je 1757kg a celk.: 2650kg a jezdim s vlekem 1500kg
|
28.9.07, 11:09 |
|
|
Kristensen
|
Já bych šel do těch posledních, ty první mají plnou středovou drážku, ty druhý zase plný kraje.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
28.9.07, 12:22 |
|
|
fux.dggn
|
Kristensen píše: Já bych šel do těch posledních, ty první mají plnou středovou drážku, ty druhý zase plný kraje.
S těma Goodyearkama je problém v tom, že už se jenom vyprodávaj zásoby a sehnat 185/80 R14 už je skoro nemožný.....jedině 185/75 R14, čož neni takovej rozdíl v rozměru a dokonce maji i větší rychlostní index, ale asi bych s tim mohl mýt problémy??? Jinak vodu odváděj asi perfektně, v hlubokym sněhu sou nepřekonatelný a taky hodně dlouho vydržeji, ale tím že mají tvrdší směs, tak se prej na mokré vozovce snadnou utrhnou a na uježděnym sněhu taky nic moc.......šel bych do nich kdybych věděl, že s tim rozměrem nebudu mít problémy, protože jsou z těch třech nejlevnější.
|
28.9.07, 12:35 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Nemohu se rozhodnout !?!
fux.dggn píše: Zdravim, potřebuju si koupit zimáky na Ford Transit FT100 2.5D SWB a nemůže se zaboha rozhodnout mezi těmito třemi pneu: NOKIAN C HKPL CS M+S 185/80 R14 MICHELIN C AG.81 SNOW ICE M+S 185/80 R14 GOODYEAR C UG M+S 185/80 R14 Co mi poradíte???
a co třeba na moravu nezdíš mám před barákem trranzita 94 na pneu je 14,000 km a motor v háji a jde do šrotu přehodíš něco poplatíš a jedeš na hlavní město miloš
|
29.9.07, 19:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|