Autor |
Zpráva |
donek
|
prevaraky
nemate niekto navod ako sa to robi_? alebo niekoho kto to robi....
|
5.10.07, 19:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kdyz si chces rozbit usta tak zvol jiny zpusob a neohrozuj dalsi lidi na silnici
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
5.10.07, 19:29 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to už radši podložky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.10.07, 19:33 |
|
|
donek
|
toto bolo akoze co_? ja len zistujem co to je a ci sa to oplati.. ked to je nejaka lotrovina staci powedat a ne rovno vybehnut jak drava zver.... klidek...asi to bol blby dotaz... prave to sledujem na nete a polamicky mi to uteka z hlavy ked vidim co to vlastne je...
|
5.10.07, 19:34 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
donek píše: :arrow: toto bolo akoze co_? ja len zistujem co to je a ci sa to oplati.. ked to je nejaka lotrovina staci powedat a ne rovno vybehnut jak drava zver.... klidek...asi to bol blby dotaz... prave to sledujem na nete a polamicky mi to uteka z hlavy ked vidim co to vlastne je...
Hej kamo v poho, ja myslel ze uz to chces delat ... Jde o to ze oddelis u plechovyho disku stred a kraj posunes stred a zavaris, rozsiri se rozchod naprav (jen jako) ... Podlozky sou lepci napad ale taky nic moc ... namaha to napravy, nejlip lity kola
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
5.10.07, 19:44 |
|
|
donek
|
no taketo odpowede som cakal...rozmyslal som nad ementalmy na s120... alebo nieco co si budem moct dovolit...dakujem... ale ked budem zhanat nejake alu kolesa tak asi podlozky na zmenu roztece budu nutnoct ne_?
|
5.10.07, 19:54 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
donek píše: no taketo odpowede som cakal...rozmyslal som nad ementalmy na s120... alebo nieco co si budem moct dovolit...dakujem... ale ked budem zhanat nejake alu kolesa tak asi podlozky na zmenu roztece budu nutnoct ne_?
záleží jaký si seženeš
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.10.07, 20:00 |
|
|
donek
|
tak vela kolis s roztecou 4*130 asi nie je... no uvidime buducnost ukaze...
|
5.10.07, 20:06 |
|
|
Kristensen
|
Pokud by jsi chtěl převařovat disk tak "jen" posouvat střed do kraje nemá cenu, pokud chceš každý kolo o 3cm ven tak je potřeba ten střed otočit. Měl jsem to a nic se s tím neděje, pokud máš někoho kdo umí pracovat se svářečkou tak je to uplně v pohodě, jen je potřeba zajistit aby ti pak ten línec neházel, já to rovnal v soustruhu, pohevtoval a pak zavařil.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
6.10.07, 11:59 |
|
|
patrik-hp
|
A pak si přichystej ještě jedny s kterejma budeš jezdit mezi lidmi...Páč policie bude zírat jak teenager na tunningpárty a pak tě asi zastřelí
|
6.10.07, 22:02 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
nezastreli...jednu zimu sem mel prevaraky na zadku a kontroli byly ok..,ale radsi bych to jistil poklicema
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
8.10.07, 11:40 |
|
|
Ondras83
|
kachnis píše: nezastreli...jednu zimu sem mel prevaraky na zadku a kontroli byly ok..,ale radsi bych to jistil poklicema
no tak když chce převařáky tak tam asi nebude sázet poklice taky sem to dřív chtěl, ale pak sem si radši ušetřil na liťáky....je to rozhodně bezpečnější....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
9.10.07, 10:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|