|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
mbrodeur
|
podlozka pod elektrony
Potrebuju poradit.Koupil jsem elektrony a manik mi k tomu dal plastovou podlazku se slovy:to koupis v kazdy prodejne. Byl jsem asi v 8 prodejnach kol a vsude mi rekli,ze takovy rozmer tam nemaj.A potreboval bych vedet jestli se to da nejak objednat z netu nebo jestli je to vubec potreba a na co to tam vlastne je.Je to plastovej krouzek a je to problem sehnat. 15 kola,4x100 roztec,4 srouby,G Astra. Dik
|
16.11.07, 23:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
No tak rozměr kol počet děr a rozteč nám nepomůže protože nejspíš myslíš středovej plastovej kroužek, takže musíš změřit průměr středovej díry disku, to je jeden rozměr toho kroužku a pak když sundáš kolo z auta tak musíš opět změřit průměr toho náboje na kterým sedí ta středová díra dysku. Takže ti pak vyjde třeba 60/58 60/56 58/56 atd atd a takovej potřebuješ kroužek.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
17.11.07, 09:33 |
|
|
Kristensen
|
Jinak pokud by jsi nepochodil tak ti nejspíš nezbyde nic jinýho než je objednat třeba zde
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
17.11.07, 09:39 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|