Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
ZASRANY PROTEKTORY
prave sem se vratil z pneuservisu!!! chtel sem prezout prevaraky na normos disky a co vidim... na patke plaste uplne odchlipla guma,obnazena kostra a kord rezatej... potom sem chtel zalepit predni dusovy kolo a to samy.. jenze tady kord prosoupal dusi... SERU NA TO, uz zadny protektory,ekologie stranou! uz jen novy gumy... musel sem si koupit 2 kola na zadek jiny, nahodou ten stejnej typ, co sem pred 2ma mesicema prodal Vikimu na predku se odlim,aby to vydrzelo nez neco sezenu..
edit: na kazdym kole byl 7mm vzorek..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
30.11.07, 09:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
A od koho ty protektory byly? (výrobce)
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
30.11.07, 09:42 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To sou ty protektory no Cozes koupil za nove gumy?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
30.11.07, 09:51 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
protektory od fy ProNova...nejak je to asi s spojeny s Obnova Teplice,protoze na mensich mam vylisovano pronova a vetsich obnova teplice jinak sem koupil ne nove,ale jete,vzorek tak 4,5mm barum or 54..snad to s nima doklepu nez se na pristi rok zmuzu na celou normalni sadu..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
30.11.07, 10:01 |
|
|
FerdikF
|
Já mám zimní obnovácký protektory už třetí zimu a pohoda. Jel jsem s nima i 140 a pohoda, žádný hučení a za 600,- celkem spokojenost. Co mi připadá že mají velký valivý odpor, ale to mívá zimní guma vždycky.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
30.11.07, 13:26 |
|
|
cyz
|
FerdikF píše: Já mám zimní obnovácký protektory už třetí zimu a pohoda. Jel jsem s nima i 140 a pohoda, žádný hučení a za 600,- celkem spokojenost. Co mi připadá že mají velký valivý odpor, ale to mívá zimní guma vždycky.
Ale to byly Obnova Brno, ne? Já jsem je měl na 120ce a problém s nima nebyl, docela dlouho vydržely (ale Nokian je lepší )
|
30.11.07, 13:51 |
|
|
Martin
|
FerdikF píše: ... pohoda, žádný hučení a za 600,- celkem spokojenost. ...
A jaký to má smysl, když seženeš třeba Debicu, nebo Savy za 700-800Kč kus. A dle názoru uživatelů jsou daleko lepší než třeba Barum Polaris II. (Na Nokiany samozřejmě nemají ).
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
30.11.07, 15:31 |
|
|
DRYVER
|
Panove ja mam na formanu vsechny 4 kola protektory - v predu mam obnova Brno a nemuzu proti nim rict jednine slovo - proste paradni gumy na snih. Pred loni nebo kdy bylo toho hooodne snehu sme se jeli podivat na nejakou zimni rally a byl tam usek do kopce k nejake RZ. Vsechny auta ani ne v puli kopce stali, hrabaly, nasazovaly retezi a ja na obycejnyhc protektorech obnova Brno vyjel s prehledem celej kopec az na horu.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
30.11.07, 16:16 |
|
|
FerdikF
|
Martin píše: FerdikF píše: ... pohoda, žádný hučení a za 600,- celkem spokojenost. ... A jaký to má smysl, když seženeš třeba Debicu, nebo Savy za 700-800Kč kus. A dle názoru uživatelů jsou daleko lepší než třeba Barum Polaris II. (Na Nokiany samozřejmě nemají ).
To právě nevím jestli ta debica bude znatelně lepší, spíš ne. Třeba na léto bych protektor nebral, ale proti těmhle nemůžu říct špatnýho slova.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
30.11.07, 22:53 |
|
|
ventYl
|
Martin píše: FerdikF píše: ... pohoda, žádný hučení a za 600,- celkem spokojenost. ... A jaký to má smysl, když seženeš třeba Debicu, nebo Savy za 700-800Kč kus. A dle názoru uživatelů jsou daleko lepší než třeba Barum Polaris II. (Na Nokiany samozřejmě nemají :wink: ).
po skusenosti s bravurami by som povedal, ze aj vsivavy protektor musi byt lepsi, nez polaris. ale zasa, dnes okolo polnoci som sa vracal na bravurach z festivalu a az na useky vylozene osnezene to slo vcelku slusne, nikde som sa nevykydol.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
1.12.07, 11:49 |
|
|
zokot
|
Když protektor tak jedině Pneu Vraník!!!!!!!
Vždy naprostá spokojenost.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
1.12.07, 14:51 |
|
|
gerrik
|
Mám taky Obnovu Brno na feldě,ted jen vzadu, v zimě jsem nikdy nepotřeboval řetězy, vždy jsem vyjel. Měl jsem je skoro 8let. Ale nová guma je nová guma, líp se s ní jede, neplave to tolik a není tak hlučná. Protektory jsem kupoval kdysi dávno, ted už bych do toho nikdy nešel. Koupil jsem dopředu Firestony, vzadu zůstali protektory.
|
2.12.07, 09:45 |
|
|
Milan Koukal
|
pneu vraník je ŠIT !!!!!!!!!!!
|
2.12.07, 12:38 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ja si nestezuju na jizdni vlastnosti, jezdil sem s nima do 160 bez problemu...do 120ti se volant ani nehnul,slo mi o zpracovani ,napareni novy gumy.. davaj jen 2 roky zaruku..kdyby byla dozivotni jako u vraniku,reklamoval bych bez problemu...asi vedej proc davaj jen 2 roky..kdybych je nepotreboval prezout na jiny disky,na zavadu bych neprisel..
|
3.12.07, 12:30 |
|
|
Pech.
|
taky ti to mohl zkurvit pneuservisák.... motnpákou to urvat můžeš... stalo se mi o na moto-plášti...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
9.12.07, 00:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|