|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
zokot
|
Je to možný?!
Ráno přijdu do garáže a obě předný úplně prázdný!! dojel jsem v pohodě.
To je k zbláznění! Zítra musím do pneuservisu.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
1.1.08, 16:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
A jako ono samo nebo jim nekdo pomohl?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
1.1.08, 16:08 |
|
|
Cvoky
|
Re: Je to možný?!
zokot píše: Ráno přijdu do garáže a obě předný úplně prázdný!! dojel jsem v pohodě. To je k zbláznění! Zítra musím do pneuservisu.
je to viac ako podozrive, ze obe kolesa prazdne, velmi velka nahoda
|
1.1.08, 16:12 |
|
|
Kristensen
|
to máš zimní? mě se stalo něco podobného, přehodil jsem komplet kola kus za kus na zimní a druhej den ráno koukám že mám nějaký bačkory, tak jsem je nafouknul a další den ráno zase, no jo tak jsem je sundal odvezl na zutí, ráfky jsem vzal ocelákem v brusce (ty dosedací plochy pro patku pláště) natřel základovkou a druhej den nechal zase nazout a mám klid. No když jsem je po létě vytáhnul tak měli 2,0 ten druhej den ráno měli obě nachlup stejně 1,5 tak jsem je nafouknul na 2,4 a třetí den ráno měla jedna 1,8 a druhá 2. takže klidně věřím že jsi přišel a byl jsi na ráfkách.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
2.1.08, 20:25 |
|
|
Ondras83
|
Kristensen píše: to máš zimní? mě se stalo něco podobného, přehodil jsem komplet kola kus za kus na zimní a druhej den ráno koukám že mám nějaký bačkory, tak jsem je nafouknul a další den ráno zase, no jo tak jsem je sundal odvezl na zutí, ráfky jsem vzal ocelákem v brusce (ty dosedací plochy pro patku pláště) natřel základovkou a druhej den nechal zase nazout a mám klid. No když jsem je po létě vytáhnul tak měli 2,0 ten druhej den ráno měli obě nachlup stejně 1,5 tak jsem je nafouknul na 2,4 a třetí den ráno měla jedna 1,8 a druhá 2. takže klidně věřím že jsi přišel a byl jsi na ráfkách.
jj, nám se tohle stalo když sme byli s fáglem na horách..když sme odjížděli, všechny kola měli 2,2...po týdnu stání na parkovišti sme přišli a levý zadní kolo bylo skoro prázdný...dojeli sme k pumpě, tam sme to nafoukli a od tý doby nic, letos přehodim zase na zimní, nafouknu a OK, druhej den zase to kolo, dofouknu ho a do teď je OK...neim, asi řídká guma či co...dneska sem koukal a je zase prázdnější, ale jen na 2,0...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
2.1.08, 20:33 |
|
|
DRYVER
|
Ondras83 píše: jj, nám se tohle stalo když sme byli s fáglem na horách..když sme odjížděli, všechny kola měli 2,2...po týdnu stání na parkovišti sme přišli a levý zadní kolo bylo skoro prázdný...dojeli sme k pumpě, tam sme to nafoukli a od tý doby nic, letos přehodim zase na zimní, nafouknu a OK, druhej den zase to kolo, dofouknu ho a do teď je OK...neim, asi řídká guma či co...dneska sem koukal a je zase prázdnější, ale jen na 2,0...
Zkus to kolo vyzout a podivat se na rafek - nejspis bude rezavej... Taky jeste neni spatny zkontrolovat ventilek nez se das do prezouvani - tim taky nekdy nepatrne utika tlak ...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
2.1.08, 23:16 |
|
|
Ondras83
|
DRYVER píše: Ondras83 píše: jj, nám se tohle stalo když sme byli s fáglem na horách..když sme odjížděli, všechny kola měli 2,2...po týdnu stání na parkovišti sme přišli a levý zadní kolo bylo skoro prázdný...dojeli sme k pumpě, tam sme to nafoukli a od tý doby nic, letos přehodim zase na zimní, nafouknu a OK, druhej den zase to kolo, dofouknu ho a do teď je OK...neim, asi řídká guma či co...dneska sem koukal a je zase prázdnější, ale jen na 2,0... Zkus to kolo vyzout a podivat se na rafek - nejspis bude rezavej... Taky jeste neni spatny zkontrolovat ventilek nez se das do prezouvani - tim taky nekdy nepatrne utika tlak ...
já na to seru....to je fotrovo auto, tak ať se stará...už jsem mu to řikal hodněkrát, ale je to prej dobrý takže nač se snažit....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
3.1.08, 20:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|