|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Mirec
|
Divne zvuky
Pri plnom vytoceni volantu do lavej strany a pri pomalej jazde pocujem divny zvuk od praveho predneho kolesa, ako keby sa nieco s niecim trelo o seba. Neviete co to moze byt
_________________ Škoda Favorit 135 LS r.v. 1992
|
8.3.06, 09:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: Divne zvuky
Mirec píše: Pri plnom vytoceni volantu do lavej strany a pri pomalej jazde pocujem divny zvuk od praveho predneho kolesa, ako keby sa nieco s niecim trelo o seba. Neviete co to moze byt
Mohlo by to byt... kloub nebo lozisko. Oboji je typicka zavada. Jestli mas na kloubu prasklou manzetu, je to skoro urcite kloub. Prohlidni ho.
|
8.3.06, 11:06 |
|
|
kwiko
|
Brzdy, skonroluj tvar (hlavne okraje) a hrubku kotuca. Moze by aj vola v lozisku.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
8.3.06, 11:06 |
|
|
Mirec
|
kwiko píše: Brzdy, skonroluj tvar (hlavne okraje) a hrubku kotuca. Moze by aj vola v lozisku.
Ten zvuk sa mi ozyva odvtedy, co mi v servise opravovali predne brzdy prave na tom pravom prednom kolese. Mohli to poskodit v servise ? Mam to ist reklamovat ?
|
8.3.06, 11:33 |
|
|
RK
|
Musíš lépe popsat ten zvuk. Kineťák pravidelně cvaká nebo jestli je to stálé dření jako plechové nebo tupý kov na kov, ono toho tam může být popravdě víc.
|
8.3.06, 18:20 |
|
|
Mirec
|
RK píše: Musíš lépe popsat ten zvuk. Kineťák pravidelně cvaká nebo jestli je to stálé dření jako plechové nebo tupý kov na kov, ono toho tam může být popravdě víc.
Je to taky plechovo kovovy zvuk, lepsie to nedokazem popisat. Ale je ho pocut len pri plnom vytoceni volantu.
|
8.3.06, 18:51 |
|
|
krf
|
Mirec píše: RK píše: Musíš lépe popsat ten zvuk. Kineťák pravidelně cvaká nebo jestli je to stálé dření jako plechové nebo tupý kov na kov, ono toho tam může být popravdě víc. Je to taky plechovo kovovy zvuk, lepsie to nedokazem popisat. Ale je ho pocut len pri plnom vytoceni volantu.
jako taková plechové šustění plechu o sebe to jsem mel taky a zmizelo to
_________________ brouk pytlík-všechno znám, všechno vím, všude jsem byl
|
9.3.06, 05:59 |
|
|
RK
|
Koukni se na plechový štít co chrání brzdový kotouč jestli není přihnutý nebo schnilý a není velká vůle na kole.
|
9.3.06, 09:11 |
|
|
Bukaj
|
Mirec píše: RK píše: Musíš lépe popsat ten zvuk. Kineťák pravidelně cvaká nebo jestli je to stálé dření jako plechové nebo tupý kov na kov, ono toho tam může být popravdě víc. Je to taky plechovo kovovy zvuk, lepsie to nedokazem popisat. Ale je ho pocut len pri plnom vytoceni volantu.
Řekl bych, že to bude plechový štít (zadní kryt kotouče), který se při plném rejdu opře o spodní rameno nápravy, které ho dotlačí na kotouč...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
9.3.06, 12:10 |
|
|
A-L-E-X
|
Ahoj, kyž tady probíráte ty divné zvuky, tak bych taky něco měl.
Faorit mi dělá takové zvuky, jako když táhnu pod autem koberec--je to takový šoupavý zvuk a vychází ze předu. Je nepravidelný chvilku je slyšet, pak zmizí a za chvilku znova. Děje se to když zabírá, třeba z nízkých otáček do kopce i při přeřazení na nižší stupeň a za chvilku je klid, ale někdy se to ozývá i když jedu piánko z kopce---prostě kdykoliv.
Jo a taky když jedu z kopce bez plynu..tak je slyšet takové cvakání plechové jakoby v topení...jako akumulačky.
Vím že je volnej kryt na výfuku na motoru a přepážka středového výfuku je taky divoká.
Poraďte prosím, protože každý nový a neobviklý zvuk mě deptá, a nechci nic zanedbat.
Děkuju
|
17.4.06, 07:46 |
|
|
Bukaj
|
A-L-E-X píše: Ahoj, kyž tady probíráte ty divné zvuky, tak bych taky něco měl.
Faorit mi dělá takové zvuky, jako když táhnu pod autem koberec--je to takový šoupavý zvuk a vychází ze předu. Je nepravidelný chvilku je slyšet, pak zmizí a za chvilku znova. Děje se to když zabírá, třeba z nízkých otáček do kopce i při přeřazení na nižší stupeň a za chvilku je klid, ale někdy se to ozývá i když jedu piánko z kopce---prostě kdykoliv.
Jo a taky když jedu z kopce bez plynu..tak je slyšet takové cvakání plechové jakoby v topení...jako akumulačky.
Vím že je volnej kryt na výfuku na motoru a přepážka středového výfuku je taky divoká.
Poraďte prosím, protože každý nový a neobviklý zvuk mě deptá, a nechci nic zanedbat. Děkuju
Nejvyšší čas odendat z podvozku koberec a akumulačky...
(omlouvám se za nevhodný žert, ale nedalo mi to...)
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
18.4.06, 21:36 |
|
|
Hedlinz
|
Na mym Fáčku taky vrže přední pravý kolo, když jedu tak jenom trochu a když točim v malý rychlosti, tak to vrže jako kráva. Kolo zatim neupadlo, tak jezdim dál. Ale rád bych se těch zvuků zbavil, ale nevim jak. Nevíte někdo co s tim???
|
2.5.06, 08:10 |
|
|
jarda_
|
Hedlinz píše: Na mym Fáčku taky vrže přední pravý kolo, když jedu tak jenom trochu a když točim v malý rychlosti, tak to vrže jako kráva. Kolo zatim neupadlo, tak jezdim dál. Ale rád bych se těch zvuků zbavil, ale nevim jak. Nevíte někdo co s tim???
zvedni to a zaviklej s tim kolem, do stran mas kulak a nahoru dolu svislak, vyzkousej to..... ja bych s tim nemohl jezdit...... jak neni vse ok...
|
9.6.06, 20:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|