Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 19:15

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
 Divne zvuky 
Autor Zpráva

Příspěvek Divne zvuky
Pri plnom vytoceni volantu do lavej strany a pri pomalej jazde pocujem divny zvuk od praveho predneho kolesa, ako keby sa nieco s niecim trelo o seba. Neviete co to moze byt :?:

8.3.06, 09:54
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Pan Kapitán

Příspěvek Re: Divne zvuky
Mirec píše:
Pri plnom vytoceni volantu do lavej strany a pri pomalej jazde pocujem divny zvuk od praveho predneho kolesa, ako keby sa nieco s niecim trelo o seba. Neviete co to moze byt :?:

Mohlo by to byt... kloub nebo lozisko. Oboji je typicka zavada. Jestli mas na kloubu prasklou manzetu, je to skoro urcite kloub. Prohlidni ho.

8.3.06, 11:06
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
Brzdy, skonroluj tvar (hlavne okraje) a hrubku kotuca. Moze by aj vola v lozisku.

8.3.06, 11:06

Příspěvek 
kwiko píše:
Brzdy, skonroluj tvar (hlavne okraje) a hrubku kotuca. Moze by aj vola v lozisku.

Ten zvuk sa mi ozyva odvtedy, co mi v servise opravovali predne brzdy prave na tom pravom prednom kolese. Mohli to poskodit v servise ? Mam to ist reklamovat ?

8.3.06, 11:33
Profil ICQ
Příspěvek 
Musíš lépe popsat ten zvuk. Kineťák pravidelně cvaká nebo jestli je to stálé dření jako plechové nebo tupý kov na kov, ono toho tam může být popravdě víc.

8.3.06, 18:20

Příspěvek 
RK píše:
Musíš lépe popsat ten zvuk. Kineťák pravidelně cvaká nebo jestli je to stálé dření jako plechové nebo tupý kov na kov, ono toho tam může být popravdě víc.

Je to taky plechovo kovovy zvuk, lepsie to nedokazem popisat. Ale je ho pocut len pri plnom vytoceni volantu.

8.3.06, 18:51
Profil ICQ

Příspěvek 
Mirec píše:
RK píše:

Je to taky plechovo kovovy zvuk, lepsie to nedokazem popisat. Ale je ho pocut len pri plnom vytoceni volantu.

jako taková plechové šustění plechu o sebe :-) to jsem mel taky a zmizelo to

9.3.06, 05:59
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek 
Koukni se na plechový štít co chrání brzdový kotouč jestli není přihnutý nebo schnilý a není velká vůle na kole.

9.3.06, 09:11

Příspěvek 
Mirec píše:
RK píše:

Řekl bych, že to bude plechový štít (zadní kryt kotouče), který se při plném rejdu opře o spodní rameno nápravy, které ho dotlačí na kotouč...

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

9.3.06, 12:10
Profil ICQ

Příspěvek 
Ahoj, kyž tady probíráte ty divné zvuky, tak bych taky něco měl.

Faorit mi dělá takové zvuky, jako když táhnu pod autem koberec--je to takový šoupavý zvuk a vychází ze předu. Je nepravidelný chvilku je slyšet, pak zmizí a za chvilku znova. Děje se to když zabírá, třeba z nízkých otáček do kopce i při přeřazení na nižší stupeň a za chvilku je klid, ale někdy se to ozývá i když jedu piánko z kopce---prostě kdykoliv.

Jo a taky když jedu z kopce bez plynu..tak je slyšet takové cvakání plechové jakoby v topení...jako akumulačky.

Vím že je volnej kryt na výfuku na motoru a přepážka středového výfuku je taky divoká.

Poraďte prosím, protože každý nový a neobviklý zvuk mě deptá, a nechci nic zanedbat.
Děkuju

17.4.06, 07:46
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
A-L-E-X píše:
Ahoj, kyž tady probíráte ty divné zvuky, tak bych taky něco měl.

Faorit mi dělá takové zvuky, jako když táhnu pod autem koberec--je to takový šoupavý zvuk a vychází ze předu. Je nepravidelný chvilku je slyšet, pak zmizí a za chvilku znova. Děje se to když zabírá, třeba z nízkých otáček do kopce i při přeřazení na nižší stupeň a za chvilku je klid, ale někdy se to ozývá i když jedu piánko z kopce---prostě kdykoliv.

Jo a taky když jedu z kopce bez plynu..tak je slyšet takové cvakání plechové jakoby v topení...jako akumulačky.

Vím že je volnej kryt na výfuku na motoru a přepážka středového výfuku je taky divoká.

Poraďte prosím, protože každý nový a neobviklý zvuk mě deptá, a nechci nic zanedbat.
Děkuju

Nejvyšší čas odendat z podvozku koberec a akumulačky... :lol:

:oops: (omlouvám se za nevhodný žert, ale nedalo mi to...) :wink:

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

18.4.06, 21:36
Profil ICQ
Příspěvek 
Na mym Fáčku taky vrže přední pravý kolo, když jedu tak jenom trochu a když točim v malý rychlosti, tak to vrže jako kráva. Kolo zatim neupadlo, tak jezdim dál. Ale rád bych se těch zvuků zbavil, ale nevim jak. Nevíte někdo co s tim???

2.5.06, 08:10
Příspěvek 
Hedlinz píše:
Na mym Fáčku taky vrže přední pravý kolo, když jedu tak jenom trochu a když točim v malý rychlosti, tak to vrže jako kráva. Kolo zatim neupadlo, tak jezdim dál. Ale rád bych se těch zvuků zbavil, ale nevim jak. Nevíte někdo co s tim???

zvedni to a zaviklej s tim kolem, do stran mas kulak a nahoru dolu svislak, vyzkousej to..... ja bych s tim nemohl jezdit...... jak neni vse ok...

9.6.06, 20:23
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 13 ]