|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Majlanky
Junior TW team
|
Zkusenosti
Nemate nekdo zkusenosti s pneu znacky Sportiva a Rosava...
Diky moc...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
24.3.08, 12:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Zkusenosti
Majlanky píše: Nemate nekdo zkusenosti s pneu znacky Sportiva a Rosava...
Diky moc...
jednu dobu som mal Sportiva zimné a 100% spokojnosť...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
24.3.08, 12:31 |
|
|
Milan Koukal
|
jo Sportiva OK ale rosavu neznám.
|
24.3.08, 15:54 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
rosava, ukrajinska guma, hrubej vzorek jako krava, tata je ma na felde vzadu..sou dobry,ale podle vzorku nebudou mit nejlepsi odvod vody, na snih bezproblemovy..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
27.3.08, 14:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já jsem ty rosavy měl na volvu244 přivezli mni to kluci z ukrajiny nechci kecat ale jen 600 za kus, vzorek jak blázen, celkem spokojenost, kdych to auto obul na barum tak se pěkně prohnu zlaté volvo jedno z mých nejlepších aut miloš
|
27.3.08, 18:56 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jj cena byla 630 za kus
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
27.3.08, 20:48 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
slovacek.milos píše: já jsem ty rosavy měl na volvu244 přivezli mni to kluci z ukrajiny nechci kecat ale jen 600 za kus, vzorek jak blázen, celkem spokojenost, kdych to auto obul na barum tak se pěkně prohnu zlaté volvo jedno z mých nejlepších aut miloš
No a jak to jezdilo? Hlavne by me zajimalo za mokra pac jak uz tady nekdo psal ten vzorek neni asi zrovna nejlepsi na tohle... No prave cena me zaujala...
|
28.3.08, 18:14 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Majlanky píše: slovacek.milos píše: já jsem ty rosavy měl na volvu244 přivezli mni to kluci z ukrajiny nechci kecat ale jen 600 za kus, vzorek jak blázen, celkem spokojenost, kdych to auto obul na barum tak se pěkně prohnu zlaté volvo jedno z mých nejlepších aut miloš No a jak to jezdilo? Hlavne by me zajimalo za mokra pac jak uz tady nekdo psal ten vzorek neni asi zrovna nejlepsi na tohle... No prave cena me zaujala...
tak rosava asi nevyrábí jednu pneumatiku, já jsem měl univerzální létp zima, protože jsem tahal vozík na auta, za ty prachy maximální spokojenost, co si koupíš pojede, ale když to vemeš barumka briliantis nová se dí koupit i za 450 korun, já mám cenu 735 na feldu miloš
|
29.3.08, 10:04 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
slovacek.milos píše: Majlanky píše: slovacek.milos píše: já jsem ty rosavy měl na volvu244 přivezli mni to kluci z ukrajiny nechci kecat ale jen 600 za kus, vzorek jak blázen, celkem spokojenost, kdych to auto obul na barum tak se pěkně prohnu zlaté volvo jedno z mých nejlepších aut miloš No a jak to jezdilo? Hlavne by me zajimalo za mokra pac jak uz tady nekdo psal ten vzorek neni asi zrovna nejlepsi na tohle... No prave cena me zaujala... tak rosava asi nevyrábí jednu pneumatiku, já jsem měl univerzální létp zima, protože jsem tahal vozík na auta, za ty prachy maximální spokojenost, co si koupíš pojede, ale když to vemeš barumka briliantis nová se dí koupit i za 450 korun, já mám cenu 735 na feldu miloš
No ja shanim 175/70 R13 a primo na Barumu maj Rosavy letni tehlech rozmeru za 650 coz je i s veskerym nasazovanim vyvazeni a tyhle blbiny... Ale prave se bojim toho jak dost lidi rika ze za mokra by to nemuselo bejt idealni... Zase sem nekde cet ze kvalita je to podobna jako matador nebo barum... Tak se prave ptam jak na to nahlizi nekdo kdo s tim ma zkusenosti no...
|
29.3.08, 14:44 |
|
|
Radic
|
miloši a kde se dají sehnat tak levně barumky? já bych potřeboval cenu za 205/40 nebo 215/40 R17 za kolik se dají sehnat tyhle? asi teda bravurisky jedině...
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
30.3.08, 15:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|