|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
peca24
|
co njkratsi prevodovka
zdravim chlapi prosimvas poradte jak na favoritu zkratit prevody bude mi uplne stacit kdyz to na petku pojede tak 90-100 jak toha mam dicilit jestli to jde jiny diferak jine kolecka popripade z ceho je tam dat dik za jakoukoli rozumnou radu
|
10.2.08, 19:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Jo tak to se ti asi nepovede, páč fávo má samo o sobě převod na cca 200km/h. Pokud máš 136 motor tak dej převodovku ze 135 ale je to nepatrnej rozdíl, to by jsi musel někde sehnat nějakej diferák a kolečka s jinejma převodama ale pochybuji že by to někdo dělal až takhle do pomala.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
10.2.08, 19:20 |
|
|
spartra
|
já myslím, že se dá, ale cena bude vysoká
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
10.2.08, 20:23 |
|
|
patrik-hp
|
Převodovka z Feldy 1.3....Nebo Sixtu na přestavbu...Stálej převod je pak u soutěžáku...4.5 víc nevim...Už se snad víc do pomala nedělal....
|
10.2.08, 21:14 |
|
|
DRYVER
|
Re: co njkratsi prevodovka
peca24 píše: zdravim chlapi prosimvas poradte jak na favoritu zkratit prevody bude mi uplne stacit kdyz to na petku pojede tak 90-100 jak toha mam dicilit jestli to jde jiny diferak jine kolecka popripade z ceho je tam dat dik za jakoukoli rozumnou radu
Kolik jsi schopnej obetovat penez?? Videl sem zavodni prevodovku, kde ty rychlosti sazel hned za sebou a behem par okamziku tam uz mel 5 rychlostni stupen, ale taky stala neco pres 20 000 KČ
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
10.2.08, 22:59 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: co njkratsi prevodovka
kamarad uvazoval o zastavbe staleho prevodu z fabie 1000MB ( rozumnej litrova fabie 4valec) ten tam pry jde a je kratky..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
21.2.08, 22:42 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|