|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
cmd
|
těsnění táhla řazení
Dobrý den,
může někdo poradit? Teče mi olej okolo táhla řazení v převodovce. V minulosti jsem už několikrát to Gufero měnil, a vždycky to tak na dva roky pomohlo. Tentokrát jsem měnil znovu, nejdřív druhovýrobu, potom originál, kontroloval jsem množství oleje v převodovce, dokonce vyměnil i boční gufera v převodovce na hnací hřídele, všechno marně. Možná by pomohlo přesoustružit vyčnívající část kulisy řazení (tuhle zimu jsem dost jezdil, a možná není ideálně hladká), ale do toho se mi tedy vůbec nechce . Nezná někdo nějaký fígl, jak to utěsnit?
Díky.
|
18.6.06, 07:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
rosta
|
Ja ty gufera menil 2x, origo, marne, zbytecna prace. Mozna snad prebrousit vsechny funkcni prumery a vylepit + pretocit diry...nebo pockat az se to zanese marastem a ono to prestane.
|
29.6.06, 09:56 |
|
|
patrik-hp
|
Víš jak je tam ta díra na ten pojistný kolík,ta ti může to nové gufero naříznout a jsi tam,kde si byl.A ani to nepoznáš.Stará dobrá vada.Teče.
Nejlíp tedy uděláš,pokud tu tyč řazení odmastíš, obtočíš to páskou-myslím tou kancelářskou-igelitovou-čirou nebo hnědou,stačí i isolačka ta gumová-né hadrová?! To celé namažeš lehce olejem a to gufero po tom převlékneš.Isolačku poté odmotáš a je to.A pak mi řekni třeba jak si na tom... P.S.Ta tyč by asi stočit šla,ale byla by asi lepší nová.A všechno tohle je zbytečný,jestli provedeš tuto operaci .Snad si to v tý styčný ploše ale nepoškodil.To bys opravdu musel zaplatit za neopatrnost při sundávání simeringu. ...Ale já ti věřím,a tohle zabere,uvidíš.Je to odzkoušené....
|
29.6.06, 18:08 |
|
|
cmd
|
patrik-hp píše: Víš jak je tam ta díra na ten pojistný kolík,ta ti může to nové gufero naříznout a jsi tam,kde si byl.A ani to nepoznáš.Stará dobrá vada.Teče. Nejlíp tedy uděláš,pokud tu tyč řazení odmastíš, obtočíš to páskou-myslím tou kancelářskou-igelitovou-čirou nebo hnědou,stačí i isolačka ta gumová-né hadrová?! To celé namažeš lehce olejem a to gufero po tom převlékneš.Isolačku poté odmotáš a je to.A pak mi řekni třeba jak si na tom... P.S.Ta tyč by asi stočit šla,ale byla by asi lepší nová.A všechno tohle je zbytečný,jestli provedeš tuto operaci .Snad si to v tý styčný ploše ale nepoškodil.To bys opravdu musel zaplatit za neopatrnost při sundávání simeringu. ...Ale já ti věřím,a tohle zabere,uvidíš.Je to odzkoušené....
Díky za tip, to by mě nenapadlo. Bohužel jsem to konečně zvedl a pořádně prohlédl, zjistil jsem, že to teče z celé púřevodovky, šrouby, které ji stahují bytly povolené, ani jejich dotažení nepomohlo, takže to vypadá buď na přetěsnění převodovky nebo buud pořád dolévat a dolévat....
|
9.7.06, 22:12 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
cmd píše: patrik-hp píše: Víš jak je tam ta díra na ten pojistný kolík,ta ti může to nové gufero naříznout a jsi tam,kde si byl.A ani to nepoznáš.Stará dobrá vada.Teče. Nejlíp tedy uděláš,pokud tu tyč řazení odmastíš, obtočíš to páskou-myslím tou kancelářskou-igelitovou-čirou nebo hnědou,stačí i isolačka ta gumová-né hadrová?! To celé namažeš lehce olejem a to gufero po tom převlékneš.Isolačku poté odmotáš a je to.A pak mi řekni třeba jak si na tom... P.S.Ta tyč by asi stočit šla,ale byla by asi lepší nová.A všechno tohle je zbytečný,jestli provedeš tuto operaci .Snad si to v tý styčný ploše ale nepoškodil.To bys opravdu musel zaplatit za neopatrnost při sundávání simeringu. ...Ale já ti věřím,a tohle zabere,uvidíš.Je to odzkoušené.... Díky za tip, to by mě nenapadlo. Bohužel jsem to konečně zvedl a pořádně prohlédl, zjistil jsem, že to teče z celé púřevodovky, šrouby, které ji stahují bytly povolené, ani jejich dotažení nepomohlo, takže to vypadá buď na přetěsnění převodovky nebo buud pořád dolévat a dolévat....
v tom případě bych volil radši přetěsnění
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.8.06, 20:27 |
|
|
Nepér
|
Když jsme u toho, jak se to vlastně rozpojuje, čím se vyráží ten kolík? Musí se pak použít nový?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
22.8.06, 12:45 |
|
|
vopaje
|
Nepére,nejsem zrovna v této oblasti moc znalý,ale náhodou jsem toto nedávno dělal na fel. z důvodu té vykloktané spojky.Ten čep jsem vyklepl ven,/raději jsem si táhlo vypodložil,aby náhodou/ a pak dal opět to samé.Jenom si vzpomínám,že přez ten čep byla daná zdrhovačka /PVC motex na jedno použití-víš co myslím/,tak jsem ji tam dal také.Ten vodorovnej čep jsem měl tak vychlastanej,že nešla zpátečka.čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
22.8.06, 21:57 |
|
|
Nepér
|
Mám strach, že u fáčka je to trochu jinak...
|
24.8.06, 10:50 |
|
|
Nepér
|
Fakt nevíte? Mám strach to vyndavat, abych to nějak nezmasil...
|
25.8.06, 21:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|