Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 04:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 těsnění táhla řazení 
Autor Zpráva

Příspěvek těsnění táhla řazení
Dobrý den,
může někdo poradit? Teče mi olej okolo táhla řazení v převodovce. V minulosti jsem už několikrát to Gufero měnil, a vždycky to tak na dva roky pomohlo. Tentokrát jsem měnil znovu, nejdřív druhovýrobu, potom originál, kontroloval jsem množství oleje v převodovce, dokonce vyměnil i boční gufera v převodovce na hnací hřídele, všechno marně. Možná by pomohlo přesoustružit vyčnívající část kulisy řazení (tuhle zimu jsem dost jezdil, a možná není ideálně hladká), ale do toho se mi tedy vůbec nechce :) . Nezná někdo nějaký fígl, jak to utěsnit?

Díky.

18.6.06, 07:47
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Ja ty gufera menil 2x, origo, marne, zbytecna prace. Mozna snad prebrousit vsechny funkcni prumery a vylepit + pretocit diry...nebo pockat az se to zanese marastem a ono to prestane.

29.6.06, 09:56

Příspěvek 
Víš jak je tam ta díra na ten pojistný kolík,ta ti může to nové gufero naříznout a jsi tam,kde si byl.A ani to nepoznáš.Stará dobrá vada.Teče.
Nejlíp tedy uděláš,pokud tu tyč řazení odmastíš, obtočíš to páskou-myslím tou kancelářskou-igelitovou-čirou nebo hnědou,stačí i isolačka ta gumová-né hadrová?! To celé namažeš lehce olejem a to gufero po tom převlékneš.Isolačku poté odmotáš a je to.A pak mi řekni třeba jak si na tom... :wink: P.S.Ta tyč by asi stočit šla,ale byla by asi lepší nová.A všechno tohle je zbytečný,jestli provedeš tuto operaci .Snad si to v tý styčný ploše ale nepoškodil.To bys opravdu musel zaplatit za neopatrnost při sundávání simeringu. ...Ale já ti věřím,a tohle zabere,uvidíš.Je to odzkoušené.... :wink:

29.6.06, 18:08

Příspěvek 
patrik-hp píše:
Víš jak je tam ta díra na ten pojistný kolík,ta ti může to nové gufero naříznout a jsi tam,kde si byl.A ani to nepoznáš.Stará dobrá vada.Teče.
Nejlíp tedy uděláš,pokud tu tyč řazení odmastíš, obtočíš to páskou-myslím tou kancelářskou-igelitovou-čirou nebo hnědou,stačí i isolačka ta gumová-né hadrová?! To celé namažeš lehce olejem a to gufero po tom převlékneš.Isolačku poté odmotáš a je to.A pak mi řekni třeba jak si na tom... :wink: P.S.Ta tyč by asi stočit šla,ale byla by asi lepší nová.A všechno tohle je zbytečný,jestli provedeš tuto operaci .Snad si to v tý styčný ploše ale nepoškodil.To bys opravdu musel zaplatit za neopatrnost při sundávání simeringu. ...Ale já ti věřím,a tohle zabere,uvidíš.Je to odzkoušené.... :wink:

Díky za tip, to by mě nenapadlo. Bohužel jsem to konečně zvedl a pořádně prohlédl, zjistil jsem, že to teče z celé púřevodovky, šrouby, které ji stahují bytly povolené, ani jejich dotažení nepomohlo, takže to vypadá buď na přetěsnění převodovky nebo buud pořád dolévat a dolévat....

9.7.06, 22:12
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
cmd píše:
patrik-hp píše:

Díky za tip, to by mě nenapadlo. Bohužel jsem to konečně zvedl a pořádně prohlédl, zjistil jsem, že to teče z celé púřevodovky, šrouby, které ji stahují bytly povolené, ani jejich dotažení nepomohlo, takže to vypadá buď na přetěsnění převodovky nebo buud pořád dolévat a dolévat....

v tom případě bych volil radši přetěsnění

12.8.06, 20:27
Profil ICQ

Příspěvek 
Když jsme u toho, jak se to vlastně rozpojuje, čím se vyráží ten kolík? Musí se pak použít nový?
Obrázek

22.8.06, 12:45
Profil ICQ

Příspěvek 
Nepére,nejsem zrovna v této oblasti moc znalý,ale náhodou jsem toto nedávno dělal na fel. z důvodu té vykloktané spojky.Ten čep jsem vyklepl ven,/raději jsem si táhlo vypodložil,aby náhodou/ a pak dal opět to samé.Jenom si vzpomínám,že přez ten čep byla daná zdrhovačka /PVC motex na jedno použití-víš co myslím/,tak jsem ji tam dal také.Ten vodorovnej čep jsem měl tak vychlastanej,že nešla zpátečka.čus

22.8.06, 21:57

Příspěvek 
Mám strach, že u fáčka je to trochu jinak...

24.8.06, 10:50
Profil ICQ

Příspěvek 
Fakt nevíte? Mám strach to vyndavat, abych to nějak nezmasil...

25.8.06, 21:23
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]